Turgumma!

Ibland har man tur. Idag var det skolavslutning och all personal skulle ha picknick hemma i trädgården. Har nog aldrig sett så många i min trädgård på en gång. Filtar och människor överallt. Så härligt! Tur hade vi. Klart.se hade utlovat regn men 12.30 sken solen från en blå himmel.


När alla hade ätit klart och en del började fundera på att gå hem kom regnet med dunder och brak. Det fullkomligt öste ner.Nästan 4 cm på mindre än två timmar och lika fort som regnet kom så försvann det.


Solen skiner igen in genom fönstren i glasverandan. Det är så vackert när kvällssolen letar sig in.


En lyckad picknick med många härliga kommentarer om trädgården och huset. Ikväll blir det slapparkväll. 

Kommentarer

Anna-Maria sa…
Oj så vacker veranda!
Ja, man får verkligen säga att ni hade tur med vädret. Ser så mysigt ut med alla filtar och glada människor. Börjar semestern nu? Kram Therese
Tur hade ni. Kul med besök i trädgården.
Vilket vackert ljus på verandan. Mjukt och varmt.
Hälsar Åsa
AnnCharlotte sa…
En sån tur. Att ha picknick inomhus är inte lika kul som utomhus....
Ha det bra :)
Byronesse sa…
Åh, så härligt och vad glad jag blir att ni fick en solig stund tillsammans:-) Det ser urmysigt ut med en massa folk på filtar i den fina trädgården. Just nu blir jag mest stressad av att kvällssolen strilar in genom fönstret...MÅSTE PUTSAS!!!

Kram/Em
Vilken tur att ni fick uppehåll! En lyckad picknick:).
Men vad fint det är på er glasveranda, som en dröm:).
Ha det gott.
Kram Maria
Vilken tur ni hade. Det ser allt mysigt ut där på gräsmattan. Och vilken fin veranda du har.

Kram
Det kryllar visst av lokala skurar just nu. Skönt att ni hann njuta och att inte alla fick simma hem :)
Felix sa…
Vilken tur ni hade som kunde ha picknick ute innan regnet kom.

Och vilken tur du har som fick brunnäva med posten! Jag såg också det inlägget och skrev upp den på min växtönskelista, men inte har det kommit något med posten... ;-) Jag borde kanske ha önskat högre...

Sommarhälsningar
Elisabet
Marina sa…
Vilken härlig grej att bjuda hem alla sådär. Ser skönt ut där i början i solen.

Vacker veranda!

Kram

PS. Jo, jag provade det där med en vallmo i förgrunden också men det blev inte bättre. Jag skyller på att det nog var lite för sent.
Vad mysigt med pick nick.

KLart de tyckte du har det fint!!

Kram Marie
Nora sa…
Va mysigt med picknick i trädgården. Vi har haft strålande väder hela dagen här hos oss, men bara några kilometer bort har det tydligen regnat hur mycket som helst. Snacka om lokalt väder - kan inte vara lätt att vara meteorolog när det är så här:-) Börjar du semestern nu? Hoppas du får en skön sådan isåfall!
Kram Nora
Det var verkligen en mysig picknick och härligt att få se ditt vackra hus och din underbara trädgård. Det gav inspiration till sommarpyssel i min egen lilla trädgård.
Tack för en härlig eftermiddag.
Det var verkligen en mysig picknick och härligt att få se ditt vackra hus och din underbara trädgård. Det gav inspiration till sommarpyssel i min egen lilla trädgård.
Tack för en härlig eftermiddag.
Alltså... VILKET PLACE! :-D Kul med picknick i solsken, glad sommar!!
Snacka om tur med vädret.Det kunde ju ha varit tvärt om.Ni ser ut att ha det så skönt där på era filtar.Och vilken vacker glasveranda ni har.Kram
Perfekt!!! Ibland så lyckas det :-))) Ser helt supermysigt ut med alla filtar på gräsmattan. Vilken trevlig avslutning!!

Kram
Charlotte

Populära inlägg