Kan inte välja!

Okej, här kommer kanske bloggens tråkigaste och längsta bildinlägg! I varje fall för er som vill läsa mer än titta på bilder. Här försökt välja ut några bilder men det går inte. Sissinghurst är bara helt enkelt alldeles för vackert.


Vi åkte tåg till Staplehurst station och tog bussen till Sissinghurst. Sen gick vi ett par kilometer till slottet och trädgården.

Solen sken och rosorna blommade. Det kunde inte bli bättre. Så otroligt många vackra vyer och växter. Jag kände mig som ett barn på julafton och visste inte var jag skulle börja titta eller fota.
England är så otroligt inbjudande och det är helt klart att det är den här stilen jag gillar mest.
Sissinghurst visade sig från sin vackraste sida och det var inte så mycket människor.Mina vänner njöt nästan lika mycket som jag.
Det var inte bara växterna som var vackra utan även trappor och stensättning. När dagen närmade sig kväll tog vi taxi tillbaka till tågstationen, det visade sig till och med vara billigare än bussen. Något att tänka på om någon ska åka dit.
I morgon ska vi till Dover, havet och de vita klipporna. Jag har alltid drömt om att se den vyn.
Till alla er som funderar på att åka till England för att se trädgårdar har jag bara ett råd: Gör det! Det är så roligt och så inspirerande. 

Kommentarer

Nora sa…
Åh, va härliga bilder! Njut av din resa, jag njuter av din berättelse och dina bilder och drömmer om att själv åka dit någon gång!
Kram/Nora
Underbara bilder, inte kan väl någon tycka att det här inlägget skulle vara tråkigt! Jag njuter i fulla drag av dina fina bilder!/Titti
Anonym sa…
Åååååh! Det ser ju helt fantastiskt ut, ojojoj. Kram!
Jag säger bara Åhhhhh vad härligt du har det! Kram Marie
Vaddå tråkigt? Du är ju för kul. Underbart helt enkelt! Fortsatt trevlig resa.

Kram
Ruben sa…
Tack för alla bilder ;-) Det känns som man varit där.

Ha det gott!
/Ruben
Lena sa…
Nähä...detta var väl inte tråkigt. Tack för att du visar oss!

Kramar
Inger sa…
För mig är också England trädgårdslandet nr 1, gjorde en trädgårdsresa där förra sommaren och nästa sommar blir det en ny. Längtar när jag ser dina bilder.
Kram
AnnaHelena sa…
Åååhhhh!!!
Det är precis som jag har förställt mig det. Ja, en dag...så måste jag också åka dit.
Vilken underbar resa du är ute på!

Kram // AH
Eva Linnea sa…
Mmmmmm, vilka "karameller" du bjuder på! De kan vara bra att ta fram under den långa mörka vintern. Jag är bara lite ;) avis på dig som får se allt detta irl.
Kram från Eva Linnea
Unknown sa…
Undebara bilder! Engelska slott är något speciellt...

Kram Linda
Så fantastiskt det ser ut! Inte alls tråkigt utan bara helt underbart:).
Tack för att jag fick hänga med:).
Ha det gott.
Kram Maria
AnnCharlotte sa…
Bra att du inte kan välja för då fick ju jag se mer :)))
Sissinghurst är ett ställe jag drömmer om att komma till nån gång.
Ha det bra :)
Margot sa…
Wow, vilka bilder, ser helt underbart ut! Kan inte bli så mycket vackrare!
Kram Margot
Det låter verkligen helt underbart! Och fiiiina bilder! Jag kan förstå din känsla när du kom fram... :) man vet verkligen inte hur man ska bete sig.. vill bara insupa allt på en gång.. :) Hoppas ni får det lika bra under resten av resan också.
Massa kramar!
Ulrika sa…
Så vackra bilder du tagit! Sissinghurst blev ju inte min favorit när vi var där förra sommaren, jag tyckte så många andra trädgårdar var finare, men nu när jag ser dina bilder så är det ju underbart!

Kram

Populära inlägg