Juni

Det har ju blivit ny månad så en ny månadsbild är på sin plats. Tulpanerna i Regnbågsrabatten är fortfarande i blomning. Det svala vädret har gjort att de har stannat upp. Tänk vad mycket som händer på en månad.


Idag är det en ledig dag för mig och F. H stackarn jobbar för ett franskt företag och då har man inte röd dag den 6/6. Det är lätt mulet ute. Em har fullt upp med jobb idag så jag och F tar helt enkelt en promenad till centrum för att spana in vad den lokala blomsterhandlaren har i sommarblommor. Måste plantera lite nytt i mina krukor. Ha en härlig nationaldag alla nya och gamla följare. Det är alltid lika roligt att läsa era inlägg och era kommentarer.

Kommentarer

Margot sa…
Otroligt så mycket tulpaner som fortfarande blommar hos dig, jag har bara någon enstaka kvar!
Ha en skön dag!
Kram Margot
ha en trevlig dag du med.Kram
Så fin månadsbild! Här har alla tulpaner blommat över.
Jag och William har precis fikat på altanen, Daniel jobbar halvdag. Hoppas du hittade några sommarblommor. Jag har röjt lite bland rosorna, jobbigt när man planterar för tätt:).
Ha en fin nationaldag.
Kram kram
Byronesse sa…
Ja det var stor skillnad på majbilden och junibilden:-) Hoppas ni fick en skön och mysig tur till centrum och parken. Det har gått bra för mig men har lite kvar.
Gullig du är som länkar till mig:-*
Kram/Em

Populära inlägg