Hoppet återvänder!

Det märks att april är en vår månad så fort solen tittar fram blir det varmt. Efter några kalla snålblåst dagar var det riktigt skönt när jag gick hem.


Månadens bild visar en snöfri trädgård och jag längtar tills jag kan gräva och plantera i rabatterna. Ikväll fortsätter jag med tomatomskolningen och frösådder. Nu lägger jag i en högre växel!

Kommentarer

Ulrika sa…
Ja, vad härligt det ska bli att få stoppa spaden i jorden! Här är det fortfarande ruggigt kallt!

Kram Ulrika
Anonym sa…
April är verkligen en lurig månad! Även här har det varit okej väder idag, men så fort solen går i moln är det ju svinkallt. Så vacker din trädgård är, det är roligt med månadsbilderna för man upptäcker alltid något nytt. Idag var det de fina trampstenarna i gräset och sandlådans placering så fint under trädet som jag fastnade för. Hoppas att du snart får ut och gräva! Kram från Hanna
samson sa…
På dagarna är det varmt här men i morsse hade vi minus 9grader och vårblommorna i krukorna var stelfrusna men fram på förmiddan hade de tinat och är som vanligt
ha det så gott
maggan
Marina sa…
Underbara barmark!
Här har vi haft kalla nätter men idag var det helt ok att vara ute och trädgårdera.

Kram
Inger sa…
Precis, solen värmer från och till men mest svinkallt nu tyvärr. Hoppas på påsken, det växer ju i rabatterna trots kylan.
Kram
Törnrosa sa…
Tänk, att man kan längta så efter att få blåsor i händerna och en rygg i nittio grader! Men det gör man.
Kram från Törnrosa
Malin sa…
Snålblåsten går genom ben och märg! Det är lätta att föreställa sig hur ambivalent växterna har det med brännande sol och kall vindar omväxlande.
Kör så det ryker
Marina sa…
Nej, våra hallon växer på rad, längs muren (som löper längs med uppfarten. Klassiskt och lite trist men praktiskt eftersom hallonen bildar häck mot nyfiken granne under sommarmånaderna. Stödet för dem är träribbor.

Armeringsmattan som skymtar är nu flyttad. Idag blev mina nya odlingslådor klara så ajg har flyttat om lite. Mot en av två armeringsmattor ska sockerärtor växa och mot den andra blir det nog gröna bönor.

Kram!

Populära inlägg