Ändrade planer!

Ibland blir det inte som man har tänkt sig. Idag skulle vi åka in till Kungsträdgården, fika med Em och fota körsbärsträden men F blev magsjuk i natt och jag mår inte mycket bättre jag heller. Vi stannade hemma. Så svårt det har varit att se det underbara vädret men inte haft kraft att göra något. Oerhört frustrerande! Jag tog en runda med kameran för att fota lite vårbilder.


Kaprifol och katsura, så vackra blad!Tulpaner, tulpaner, tulpaner så vackra när de kommer upp. De gömmer sig och sakta, sakta kommer de upp. Sen skimrar de så otroligt vackert i solen. Nu är jag så glad att jag planterade hundratals i höstas.


 Kejsarkronorna är på gång. Den gula är först, ett par varma dagar till och den kommer att slå ut.

Nu är Venusta Pendulan och alla hennes kamrater i verandarabatten putsad och klar. Många långa grenar som har klarat vintern bra. Ska bli så roligt att få se henne blomma i år. Förra året fick jag jämna henne med marken efter sorkarnas framfart.


Ikväll blir det en hemmakväll, ingen brasa. Jag älskar Valborg och att få fira in våren men ibland är det bara att gilla läget. Imorgon hoppas jag på magar som inte krånglar och en hel dag utomhus. Ha en underbar Valborgsmässoafton!

Kommentarer

Katarina sa…
Blä, kräk- och magsjuka är det värsta som finns! Hoppas ni snart mår bättre och få se både blommande körsbärsträd och annan härlig vårblomning.
AnnCharlotte sa…
Här är det också hemma kväll.
Fina bilder orkade du iallafall ta.....
Hoppas ni kryar på er snart.
Ha det bra :)
Men så mycket fint du har hos dig! Härlig belöning för allt man grävde och planterade. Vilken lycka att Venusta Pendula klarat sig bra.
Krya på dig kära du! Hoppas lille F piggar på sig.
Här är det också hemmakväll efter en underbar trädgårdsdag.
Kram Maria
M/S Design sa…
Fina foton!
Trevlig helg och krya på dej
Mariana
AnnaHelena sa…
Äsch, vilken otur!
Vad är det MED magsjukan i år!?! Nu i slutet av april tycker man ju att magsjukesäsongen borde ha klingat av lite, men här hos oss är var och varannan magsjuk! Trist när det äntligen blir varmt och härligt att vara ute! Men men - det brukar ju vara över på ett dygn eller så. I morgon är ni nog pigga igen ska du se. Och vädret ska ju vara fint i flera dagar nu! Fina bilder visar du i allafall!

Krya på dig! Kram // AH
Vilken otur men det brukar alltid bli något annat bra istället.
Det gäller bara att vänta att se vad det skall bli.
Allt gott
Annika
Stackars er som är magsjuka i det fina vädret! Men bilderna var jättefina, inget darr på handen där inte! Krya på er./Titti
Usch, era stackare! Hoppas att ni mår bättre och kan njuta av det fina vädret idag istället.

Ta hand om er.

Kram Lotta

Ps. Härliga vårbilder! Det är en underbar tid nu. Ren njutning.
Stackare! Hoppas ni mått bättre idag!

Populära inlägg