Efter snö...

...kommer regn och sen kommer solsken! Snön yrde ner hela förmiddagen, efter det regnade det fram till tre och sen bröt solen igenom. Vips så förvandlas hela världen.


Penséerna ser gladare ut och fåglarna börjar kvittra.Ja, april bjuder verkligen på aprilväder!  Kväll ska jag prata med vädergudarna och snällt be dom om värme så att  all snö i trädgården töar bort lika snabbt som det har gjort i grusgården. 

Kommentarer

emmashem sa…
Önskar dig en trevlig lördagkväll!
Kram Emma
Laila sa…
Att det kan vara sådan skillnad trots att vi bor relativt nära varandra! Här snöade det till efter 3 och nu skiner visserligen en blek sol men snön ligger tjock och tung och bara på vissa ställen står isigt vatten stövelskaftsdjupt!
Önskar dig en fortsatt fin helg!/Laila
Även här blev det än jättefin dag.Jag nästan började kvittra som fåglarna.MVH
Inte roligt med snö nu, tur att det kom sol till dig på eftermiddagen. Här regnade det som sjutton på förmiddagen och klarnade sedan uppp och det blev tom lite sol.
Ha en fin kväll.
Kram Maria
Marina sa…
Så skönt att vädret redan hunnit vända. Här har vi haft en härlig vårdag och jag har bockat av en del på min "att göra lista".

Kram!
Törnrosa sa…
Vi hade ingen snö här alls idag trots att det bara är 8 mil till Stockholm. Såg snöeländet först på nyheterna. Men tur det blev avslutning i sol i alla fall.
Kram från Törnrosa
Byronesse sa…
Vad konstigt att det kan skilja sig åt så fastän vi bor så nära varandra. Här ligger snön fortfarande kvar. Hoppas du fått en skön kväll med mycket vila så du är pigg och kan ta tag i din lista med dubbelfart i morgon;-)

Kramar
Em
Penséer är alltid vackert! Usch, snö är ju för tråkigt nu.. Nu ska det ju vara vår! Roligt att du vill vara med i min utlottning! ha en bra lördagskväll. Kram Therese
Malin sa…
Lite knasigt väder...
Svårt att klä sig. Började såga ved i jacka och slutade i linne igår...
Ha en skön avslutning på helgen
Var tydlig med adressen bara, så det fina vädret inte hamnar lika "fel" som när jag försökte:)
Anonym sa…
Underbara penséer! Låt oss hoppas att det där var den sista snön på läääänge! Håller tummarna för en trädgårdsdag hos dig imorgon. Kram Hanna
Vilken tur att vi hittade varandra och tusen tack.
Hoppas vi ses lite längre stund nästa gång.
Kram
Från en lycklig vinnare
Annika
AnnCharlotte sa…
Så skönt att solen tittade fram igen. Hoppas det blir bättre väder idag hos dig.
Ha det bra :)
Ruben sa…
Ja, detta inlägg var betydligt trevligare än det förra. Nu får det vara nog med snö!!!

Ha det gott!
/Ruben
Louise sa…
Ja visst är det fantastiskt vad vädret kan växla! Blev faktiskt lite deppig av bilderna i ditt förra inlägg, tänkte bara onej, kan det bli så nu?? Vårigare bilder i dag!

kram louise

Populära inlägg