En halvtimme här...

...och en halvtimme där gör underverk för trädgården! När jag var föräldraledig med F så upptäckte jag fenomenet att om man småpysslar hela tiden så får man saker gjort. Det kanske inte ser så mycket ut för världen på bilden men det är stor skillnad i verkligen. Den övre bilden är före och den nedre efter. 


Såg du ingen skillnad? Titta till höger i bild, bakom stenen. Jag har grävt ur och fyllt upp med stora stenar efter testen att passa på när jag har en halvtimme över. Nu har jag bara en liten bit kvar och sen kan jag plantera 14 rosor utan att behöva gräva eller flytta något. Bara att göra groparna, sätta i rosorna och fylla på med jord. Underbart! 

Kommentarer

Där sa du det! Om man grejar lite hela tiden så blir det något gjort, det ska jag komma ihåg när det känns som om ingenting blir klart. Bra formulerat!
Agneta kram
Låter perfekt! Jag gnällde ju lite i mitt inlägg, att jag har svårt att hinna med trädgården, och så kommer du med svaret på lösningen direkt:)).
Jodå, visst såg jag skillnaden. Jättefint kommer det bli.

Jag hann inte kommentera ditt förra inlägg igår, men jag måste verkligen beundra dina småplantor! Växtlampan är kanon tycker jag, kommer nog fråga dig mera senare, för jag är väldigt sugen på en sådan till nästa vår:).
Ha det gott.
Kram Maria
Anonym sa…
Jaa, lite som att ta en powernap, fast tvärtom liksom! ;) Det blir fint det där! Kram Hanna
M/S Design sa…
Visst syns det skillnad!!
Ditt staket är jag avis på ett sånt skulle jag vilja ha!!!
Ha de bra
Mariana
Haha - påminner om sånt där "Finn fem fel", man jämför bilderna och jag såg med en gång att det hänt något bakom stenen :-)

Bättre med en kvart om dagen än ingenting alls. Att planera in en "trädgårdsdag" med 12 timmars arbete är ju jättesvårt. Om man nu skulle kunna hitta en helt ledig dag så hade det säkert både snöat, haglat, stormat och åskat just den dagen. Nä, det där med att envetet pula på är bäst! Keep it up!

Kram
Byronesse sa…
Längtar efter att se den där underbara regnbågsrabatten i full blomning och känna doften av alla vackra rosor du ska sätta!!!

Kram/Em
Ulrika sa…
Ja så är det när man har småbarn, blir lite då och då, Maia vill då inte vara där jag är hon vill cykla på vägen och då måste jag stå och hålla koll. Men ibland så går det.
Klart jag såg vad du hade gjort, kommer att bli gör bara!

Kram Ulrika
Oja, jag ser stor skillnad .... gör också så där fast jag inte har några småbarn ! En stund då och då så blir det klart till slut !

Roligt för dig att plantera dina rosor som du längtat så efter !

Tack för din fina kommentar hos mig !

Ha det så gott !
Kram /Isa
Det är en bra grej att småpyssla hela tiden. roligt med många små framsteg. Jag brukar också göra lite varje dag. Blev jätte fint med sten runt rabatten! ha det fint! Kram Therese
AnnaHelena sa…
Sant. Och den här årstiden försöker jag verkligen att vara effektiv inomhus kvällstid i veckorna så att jag kan vara UTE hela helgen i trädgården!

Och visst var det stor skillnad på bilderna! Tänk att så lite kan göra så mycket!

Kram // AH
Marina sa…
Beundrar dig för att du kan jobba så. Jag har svårt att ta mig för saker om jag inte vet att jag har gott om tid. I synnerhet sådant som kräver klädombyte typ trädgårdssysslor.

Jo, jag ser absolut att du har gjort något där i hörnan. Bra jobbat!

Kramar!
AnnCharlotte sa…
Det där är jag dålig på....att ta till vara korta stunder.
Borde bättra mig...
Ha det bra :)
Så fint det kommer att bli med rosor runt stenen, då kan du sitta där och njuta av både färg o doft! Jag brukar också göra vad jag kallar 10-minuters-mirakel.Rycka ett ogräs här och flytta en planta där! Bra för oss gamlingar att dela upp arbetet så kroppen orkar med!!
Kramar Titti
Laila sa…
Oj vad mycket du hinner på en halvtimme! Det där skulle ta en halv dag för mig! 14 rosor! Vilken fantastisk syn när de blommar, då kommer jag gärna och hälsar på!
Kram
Såg med detsamma vad du gjort.Bra jobbat på en halvtimma.Jobbade ju hela dagen igår och planterade växter som anlände.Men de står inne för till helgen blir det vinter igen.Suck.MVH
Gunilla sa…
Nog ser jag att du jobbat.
Det blir riktigt fint och med rosor kommer allt att se fantastiskt ut.

Bra jobbat.

Ha det gott
Gunilla

Populära inlägg