Sista kvällen!

 Nästan två veckor har flugit fram och imorgon åker vi tillbaka till Stockholm. Vilka underbara veckor vi har haft och vilket väder! Vi har badat flera gånger varje dag och F har blivit som en fisk i vattnet. Dessutom har vi hunnit med massor. Verandan framför lillstugan och pergola vid matplatsen. Vi hade en segelduk som vi spände över och som får fungera som tak under tiden vi funderar på vilket tak vi vill ha.


Rabatten har blivit rensad och nya växter har planterats. Försådder som tog sig var blåklint, bollgilia, honungsfacelia, kantnepeta och oljelin. Gräset Miscanthus Silberfeder tog sig aldrig och jag lämnade tillbaka båda exemplaren och bytte ut dom mot perovsika och stenkyndel.  


Myshörnan är redan en succé och en gammal vilstol i korg som mamma och pappa hade stående matchar hörnan perfekt. Nästa gång vi kommer ner ska jag fylla på med mjuka kuddar och sätta upp ett tak av segelduk.


Två klematis Summer Snow har planterats vid stolparna runt matplatsen. Två lådor som innehöll trappor och som skulle slängas har fått en ny uppgift. De ska målas svarta och fyllas med jord. Perfekta odlingslådor! Jag har ställt dom på en markduk som fått ett lager täckbark över sig.  Det här är början på köksträdgården.


Jag älskar det här stället och jag älskar hur enkelt det är att bara vara här. Att gå en långpromenad med mammas hund på morgonen, ta ett dopp i sjön, stöka runt på tomten, åka på utflykter, komma hem och ta ett nytt dopp i sjön, hur F springer runt som en nakenfis med sina kusiner och äter smultron på tomten.


Härliga dagar som ger mig så många minnen och som får mig att minnas mina barndomssomrar. Somrar fyllda med bad, sol och smultron. 

Kommentarer

Eva Linnea sa…
Tiden går så fort när man har trevligt!! Det ser så fint & mysigt ut hos er på Gotland. Det enkla livet är härligt.
Sommarkram från EvaLinnea
Har det redan gått två veckor!! ? Du har hunnit med en hel del.
Vi har varit här sedan den 1 juli:) . Liite trädgårdsabstinens börjar komma:)
Ha det gott
Kram Maria
Malin sa…
Det är bara att gratulera.
Ditt inlägg är magiskt fint med bilder man vill smaka på och känner dofter av och du förmedlar något personligt.

Tack!

Kram Malin
Ni verkar ha haft riktigt fina veckor, både hunnit med att ta det lugnt, slappa och fixa i ordning. Hoppas ni får en skön sommar hemma också. Kram Kristina
Anna-Maria sa…
Barndomssomrarna! Underbar tid och vackert ord :)
Härlig känsla du förmedlar!!!
Ja, och inspirerande...
Ha det gott!
/Katarina

Ja, tiden går alldeles för fort då man har trevligt.
Underbara bilder!

Må så gott!
M/S Design sa…
Vilken härlig tid ni haft! mycket snyggt med rabatten, gillar ditt växtval, passar bra där!
Smart och snygg ute soffa!
Ha en fortsatt skön sommar med sol och bad
Kram
Mariana
Anonym sa…
Ser verkligen helt underbart ut! :) Och så härligt att du har fått jorda dig ordentligt. Känns som du har haft en hattig vår och försommar.
Stor kram, hjärtat!
Åh så super härligt det ser ut, du har verkligen ett öga för det snygga.

Krma Anna
Så fint ni gjort och så helt underbart det ser ut, vilket ställe!
Och vilka uteplatser, helmysiga!
Agneta kram
AnnaHelena sa…
Härligt, fint inlägg och jag kan bara hålla med! Det är det enkla livet som gör en lyckligast!
Jättefin lounge-hörna verkligen. Jag har funderat på att göra något liknande, men har inte platsen.

Kram // AH
Barndomssomrar - det är ett vackert ord! Barndomens somrar var alltid så långa, man begriper inte hur det gick till, men det var väl för att livet var enkelt då, man bara "var" så att säga! Det är skönt att då och då få uppleva det igen.

Populära inlägg