Kärlek!

Idag när vi, hela familjen, har stökat runt i trädgården funderade jag mycket på kärlek. Kärlek i största allmänhet men speciellt kring kärleken till trädgården. På eftermiddagen kom G, F´s kompis, och hans mamma förbi. Nu har barnen kommit till den åldern att de kan leka utan att vi behöver gå in och hjälpa till när det är svårt att förstå varandra. Jag och D, G´s mamma, kunde sitta under eken och prata, om livet och om trädgård. Det blev så tydligt där och då att en trädgård är som vackrast när den delas med andra. När det finns liv och rörelse. Det är som om alla växter sträcker på sig och skapar den mest vackra scen man kan tänka sig och jag ser vår trädgård med nya ögon.

Constace Spray och vintunnan som idag blev en äkta regntunna med stuprör och allt. Kommer att ta ett tag innan jag har vant mig vid det svarta röret som numera pryder tunnans lock.


Honungsrosen blommar mer och mer för varje dag. Jag njuter för fullt av den vackra klätterrosen. På måndag åker jag och F till Gotland så det gäller att passa på nu. När vi kommer tillbaka har hon nog blommat över.


När jag ligger i vilstolen under lönnen kan jag se hur högt hon har svingat sig. Underbar syn!


En ny lovande kombo är rosen Fischer Holmes och Lejongapet Black Queen.


Imorgon blir en ny dag med småfix, småplock och njutning. Kan inte säga att det är speciellt synd om oss de här sköna sommardagarna. Hoppas ni har det minst lika bra!

Kommentarer

Nora sa…
Precis så underbart är det att ha en trädgård! Vilken tur vi har som får uppleva den glädjen och känna den kärleken!
En Honungsros har jag förstått att jag måste ha, måste bara komma på vart jag skall ha den:-)
Kram!
Tak for dine smukke billeder af roserne. Hav en god sommer!
Laila sa…
Även här doftar det av honungsros - och andra rosor. Ljuvlig tid!
Att se trädgården genom andras ögon ger en extra dimension. Alltid spännande att lyssna in vad de ser och hur de upplever sådant jag nästan blivit blind för.
Såg uppifrånbilden med slang och slängda handskar i förra inlägget - känner så väl igen mig:) Hinkar dräller det också av här. Har alltid rensning på gång...
Kram/Laila
Eva Linnea sa…
Vilka dagar vi har haft! Men i dag är det söndag och då är det visst vilodag?! Får väl se om jag kan hålla mig.
Kärleken till livet är det största!
Kram från EvaLinnea
Fin kärlek du visar! Precis så det är.
Honungsrosen hann precis slå ut innan vi åkte, men den bästa blomningen missar jag.
Ha en fin söndag
Kram Maria
Jenny sa…
Det värsta med att åka bort på sommaren är ju det man missar i trädgården, men så är det. Vad spännande med din lejongap som ska slå ut, jag har bara vita och de håller som bäst på att slå ut nu.

Ha det bra,
Jenny
Unknown sa…
Grattis i efterskott ;)
Så mycket fina bilder från din trädgård och vackra tankar om kärlek!
Såklart att en trädgård ska leva, vem vill ha det perfekt? :)
Ha en go söndag!
Kram Allis
Underbart!
Den där mörka rosen.. oj!
Ha det gott!
/Katarina
Marina sa…
Vilken snygg kombo med de mörka exemplaren. Kanon!

Underbart är det med trädgård och med kärlek. Hoppas det finns lite kvar av honungsrosens blomning när ni kommer tillbaka.

Kram
Carina sa…
Härliga rosbilder. Blev sugen på Fisher Holmes. Han skulle kläs så bra av min rödbladiga målla. Det gäller att ta sig tid att njuta! :-)

Ha det gott, Carina

Populära inlägg