Tokmycket!

Imorse började det snöa och det har fortsatt hela dan. Vacker, lätt pudersnö. Jag kunde inte låta bli att fota lite med stativet efter det att F hade somnat.


Allt är inbäddat och det som fascinerar mig mest är nog att det blir så tyst. Alla ljud blir tysta och dova. Stenmuren får ett vackert täcke. Vår gatbelysning mot stora vägen ger ett gult sken över trädgården.


Gatbelysningen mot lilla vägen ger ett kallt ljus. Precis som staketen, som möts och delar upp trädgården i två delar, ger belysningen olika stämningar.


På baksidan kommer man nästan inte in. Efter fotostunden tog jag fram snöskyffeln och skottade. Låter jobbigt men när snön är lika lätt som dunfjädrar går det ganska fort.


Jag kan inte låta bli att njuta av hur otroligt vackert det är...trots att jag längtar efter våren.

Kommentarer

Meta sa…
Visst är det vackert med all nyfallen snö. fina bilder du tagit.
men jag tycker nog att det räcker nu.
Ha en fortsatt fin vecka
kram Meta
Marina sa…
SÅ vackert, mjukt och fint!
Ni har fått mer än vi men jag är nöjd med att det är vitt i alla fall. Vi har inte bara ett pudertäcke, nej riktigt vitt är det. Ca 1 dm kanske.
Om du kommer till mig i sommar så kanske jag kan lyckas komma till dig nästa sommar. Skulle så gärna vilja se din trädgård live.

Ha det bra i snön!

Kram
Så vackert!! Plogbilarna kör utanför nu, så jag hoppas cykelbanan är bättre än var den var i eftermiddags när jag åkte hem med mopeden.
Ha det gott.
Kram Maria
Så snällt det känns när allt är tyst och inbäddat. Jag gillar också snön. Om jag nu inte kan få vår föredrar jag en riktig vinter :-)
Törnrosa sa…
Vintern visad så här som på dina vackra foton är ganska njutbar, trots allt. Och sedan smakar våren dess bättre när vi längtat länge.
Hej hopp!
Taklyftet sa…
Jag var inte riktigt lika förtjust över snön i huvudstaden idag, fastnade på flyget tack vara den.
Men dina bilder är vackra!
Kram
Jenny
Ulrika sa…
Väldigt vackra vinterbilder, vi kan nog inte annat än vänta på våren och då är det lika bra det är riktig vinter så länge!

Kram Ulrika
Även om jag inte alls gillar snö så är det i alla fall jätte-vackert på dina bilder. Men jag tycker det räcker nu! Vi har fått 30 cm idag!/Kram Titti
Merja sa…
Mycket fina bilder!
Veronica sa…
Du kan verkligen fotografera,du!

Fint, mjukt och tyst blir det och vi får väl hoppas på en tidig vår trots allt!

Kram
Håller med om att det är vackert.Och nu ska det ju bli kallt igen då skyddar snön våra växter.Vackra bilder du tagit.Kram
Anna sa…
Härliga bilder! Snön har även kommit till oss och nu känns våren långt borta!
Hans sa…
Jättefina bilder!
Snö är ändå bäst på bild, jag längtar till våren.
Ha det bra.
Törs knappt erkänna att jag ÄLSKAR snö. Vad vore våren om vi inte pinades lite innan?
Eva Linnea sa…
Nu är det vinter (igen). Jobbigt att skotta snö men ååååååå så vackert det är. Hur olika det kan bli med mellan varmt och kallt ljus!
/EvaLinnea
Vilka härliga bilder! Vi har också fått mycket snö igen, och fast jag längtar efter våren är det här bättre, än den senaste tidens isgata, tycker jag.

Ha det fint//Laila
Oj så mycket snö men vackert är det ,kram Nette
Inger sa…
Till slut ser man tyvärr inte det vackra, snön känns mera som ett straff tycker jag, nu när snökanonen dragit igång igen...
Kram
samson sa…
så vackra bilder
nu när det är vinter så tycker jag att det ska vara snö och lite kallt
bara bra med ett snö täcke för växterna
ha det så bra
maggan
Jag tycker också att det är tokvackert.Vintern är ändå här och våren kommer först i mars-april så låt oss njuta av det vintriga och vackra.. Kraaam Pia

Populära inlägg