Ändrade planer!

Tanken var att vi, hela familjen, skulle åka och hälsa på några vänner i London som bor  nära Chelsea, i Fulham. De har ett gästhus i sin trädgård och det var länge sen vi var på besök. Men nu visar det sig att C´s föräldrar också vill gå på Chelsea Flower Show och då kommer de naturligtvis att bo i gästhuset. Därför åker jag själv till London! Att vara med en treåring i en storstad på ett hotellrum känns inte helt lockande.


Nu letar jag hotell förfullt och ska köpa biljett till fredagen också. Fördelen med att åka själv är ju att jag helt kan gå upp i trädgårds och fotobubblan. Ska bli riktigt roligt! Ska nog åka tisdagkväll och spendera onsdagen på egen hand i London.  Kunde inte låta bli att köpa en bok om Chelsea Flower Show som jag ska lusläsa. Så alla glada bloggvänner som ska till CFS, ska vi hitta på något kul när vi är i London? Ja, förutom att vi ska på showen då!

Kommentarer

Veronica sa…
Ja, såklart vännen! Jag och min arbetskollega kommer ner onsdag kväll ganska sent. Vi kommer bo på samma hotell som Bettina B. Prisvärt! Kolla det om du inte hittat något redan.... Googla på Umi Hotel London! Bettina tror jag kommer tidigare men det är klart vi gör sällskap på torsdagen ! Nice :)

Kram
Odlarlust sa…
Vad spännande det låter och vad roligt att kunna få egentid på en så härlig plats.
Ha det finfint!
Taklyftet sa…
Jag håller också på att kolla upp boende osv och kommer försöka boka biljetter senast under nästa vecka. Håller på att bearbeta två vänner att de ska hänga med.
//Jenny
Elin sa…
Å så heldige dere er:)
Det blir sikkert fantastisk!
(jeg er i gang med å overtale samboeren til å bli med på Londontur, slik at jeg kan dra en dag på CFS...)
Carina sa…
Härligt det låter! Själv blir jag (NOG) hemma i vår...har ju varit diverse "småutflykter" utomnlands den senaste tiden:)
Ha det rasande gott och njut av din egentid och ta vara på den!
Kram kram
Ulrika sa…
Både tråkiga och glada nyheter, låter underbart att bara göra som man vill och träffa likasinnade!
Hoppas få se många bilder sen!

Kram
Låter som ett perfekt upplägg! Hoppas du träffar många likasinnade att dela upplevelsen med! Inte så lite avis :-)
Johnna G sa…
Vad roligt med en massa trädgårdstid! Lite avis är jag nog...
Jag landar också på onsdag kväll! Och på torsdag ska vi upp klockan 06.00 för att ta oss till mässan, ha, ha. Givakt! Jag stannar i London till på söndag, ska ha egen-strosar-tid. Men jag hittar gärna på något med någon bloggare, så klart!
jag är enormt avundsjuk - men eftersom jag numera är flygrädd så lär man väl aldrig komma dit!
Laila sa…
Det verkar bli en riktigt trevlig resa, både trädgårdsshow och bloggarträff! Hoppas du hittar ett prisvärt och centralt hotell.
Kram
Helena sa…
Det blir väl kul!Helt själv o träffa bloggvänner :-)
KRAM från mig!

Populära inlägg