Sista pusselbiten på plats

Nu har jag läst om en hel massa drömmar och projekt. Vilken sommar vi har framför oss, det saknas inte ambitioner. Igår föll mina sista bitar på plats inför resan till London och Chelsea Flower show. Som jag skrev tidigare ändrade sig förutsättningarna och jag började leta boende. Jag har suttit nästan varje kväll och surfat och tittat på olika hotell. 

Eftersom hotellet som några härliga bloggare skulle bo på hade slut på enkelrum och dubbelrummen låg på över 4000 kr letade jag vidare. Jag ville hitta något runt 3000:- och som helst skulle ligga i Victoria, nära till CFS. Alla ni som bott på hotell i London vet att man får inte mycket för pengarna. Recensionerna var inte så roliga när prislappen var lägre, läste till och med om vägglöss i sängen...

Men så fick jag tips om Air BnB, privatpersoner som hyr ut allt från rum i sin lägenhet till hela lägenheter. Där hittade jag en fräsch dubbelstudio, betyder att jag delar badrum med ett annat rum, i Victoria, med kök bara 1-1.5 km från mässan. Priset 3 000:-. Helt otroligt. Cirkeln är där CFS är och pilen visar var jag ska bo.


Rent och fräscht och helt suveränt att kunna köpa hem egen frukost.


Hade jag lagt en tusenlapp till hade jag fått en lägenhet på två våningar med eget badrum, och balkong men eftersom jag kommer att vara ute hela dagarna och inte har någon med mig som jag kan sitta och surra med på balkongen tänker jag använda pengarna till att köpa lite mer saker på mässan. Igår bokade jag även flygbiljetten och köpte inträde till fredagen också. Så nu är allt klart, jag flyger tisdageftermiddag, gör London på onsdag och är på CFS torsdag och fredag, flyger hem på lördag. Se en dröm som slår in!

Idag ska jag iväg till Göteborg igen. Inte för att jobba den här gången utan för att ha en fotodag med en naturfotograf. Det är jag och E som ska genomföra 40 års presenten jag gav henne i höstas. Här hemma är det -22 men i Göteborg ska det vara varmare. Har försäkerhets skull packat väskan full med mycket varma kläder. Kan vara kallt vid kusten har jag hört.

Kommentarer

Åh vad fräscht och fint. Bra tips. Hoppas du får en trevlig dag i göteborg.. och härliga drömmar i förra inlägget. Kraaaam Pia
AnnaHelena sa…
Så fantastiskt fint och olikt många andra rum i London! Nästan synd att du inte fick med dig familjen. Då hade ni kunnat ta det större rummet och haft det mysigt där!
Det får bli nästa gång. Denna är det förstås fullt fokus på CFS. Kommer att bli kanon, det där!

Kramar // AH
AnnaHelena sa…
...och förresten:
Så härligt det var att titta igenom alla bidragen i gårdagens Blommig Fredag! Vilken inspiration och längtan! Hade det gått att sätta igång nu genast så hade jag tagit spaden och gummistövlarna och gått ut! :-)
Det där boendet ser ju verkligen fint ut och så bra att det ligger så nära.Tror du kommer att få en toppen resa.Kram.
Låter härligt med en fotodag i Göteborgstrakten! Och boendet i London ser också ut som en fullträff. Fint flyt just nu? Köp en lott! :)
Malin sa…
Men vilken underbar tur du har med boendet!
Londons hotellstandard lämnar ju en del att önska... även säkerhetsmässigt när man reser ensam som kvinna.
Vilken helt suverän resplan du har!
Jag har bara bra erfarenheter av att hyra lägenheter både i Cambridge, Paris, Cannes, Italien och Kreta. Alltid mycket billigare , fräschare och personligare. Har många dåliga hotellerfarenheter men även bra förstås. Reste massor i mitt gamla liv...
Önskar dig en toppen dag i GÖteborg!
Kram Malin
Anna sa…
Igår hade vi också 22 är i götet men iag ska det bli varmare, mycket varmare :D
Vilket toppen boende du hittat!! Känner igen det där att leta o leta o leta efter rätt boende till rätt prislapp :-) Ska gå tis o ons på CFS. Åker må, hem fred. Hade varit kul att 'hejas' lite. Kanske onsd. Vi kan väl höras om det är så att vi har någon stund över i våra londonagendor :-)) Gissar att du har en lång lista på allt du vill göra!!!

Tack för grattiset!
KramCharlotte
Marina sa…
Så bra att det verkar lösa sig bra för dig med resa och boende i London. Kul att ha att se fram emot!

Jaha, Göteborg igen. Det låter ju mycket spännande med fotografen. Här har vi inte fullt så kallt som igår och heller ingen sol. Jaja, det är bara att gilla läget. Ska på handbollsmatch i eftermiddag så då spelar vädret ingen roll iofs.

Ha en bra helg!
Kram
Vad roligt att boendet löst sig för dig. Nu är det bara att vänta på att få resa iväg:)).
Vi har varmare här -2,8° nu, men det blåser och det är inget kul alls.
Jag måste erkänna att jag är rätt dålig på restauranger i stan, men det finns en hel del att välja bland. Om ni gillar indiskt finns tex Masala på Berzeliigatan. Gott och prisvärt. Annars finns flera restauranger på Avenyn, tex La Gondola, Lipp, Bryggeriet. Vid hotell Avalon på Kungstorget finns tex Bee.
Ha det gott.
Kram Maria
Härligt att ha planerat och allt är fixat!! Önskar dig en fin Göteborgsresa.

Kram
Nina sa…
Vi funderade också att åka på chelsea flower show men ändrade oss och åker till London i mars istället. Säg till nästa gång du letar, så kan jag kolla på jobbetåt dig.

Kram Nina
Oj, jag måste nog börja planera... Tänkte också åka till Chelsea i år igen, men har inget bokat, måste ta tag i det! Ditt förslag såg jättefint ut! Hoppas att du får en helt underbar fotodag! :) Mia
Lena sa…
Så fint boendet ser ut, ska kanske testa den typen nästa gång vi åker till London. För dit ska vi tillbaka!

Hoppas ni får bra väder för naturfotografering i Göteborg!

Kramar
Helena sa…
Ha det så bra i Göteborg!I morgon ska det visst bli lite sol hoppas på det gör jag :-)
KRAM från mig!
Johnna G sa…
Och jag är så avis på dig och din resa till London. Hoppas att du dokumenterar allt och delar med dig!

Och så fotodag?! Kul!

kram
Anonym sa…
Fasen va kul! Och vilket bra läge på boendet. Kommer bli toppen. Känns skönt att du åker så vet jag att det blir ordentligt dokumenterat.. ;) Förväntar mig MASSOR av bilder!
Kramar!
Det där ser fräscht och bra ut! Tänk när nitton trädgårdstanter ska ha after chelsey party i din lägenhet. Du kanske borde ta en med två våningar? :-))))))
Anna-Maria sa…
Låter fantastiskt trevligt! Ska bli kul att se bilder från London och höra hur boendet var!
Meta sa…
Visst är det härligt när alla pusselbitar faller på plats.
Hoppas att ni får en oförglömlig resa.
Ha en fin söndagskväll
Kram meta
Eva Linnea sa…
Du har tur som en tokig du! Eller är det skicklighet? Envis!? Vilka dagar du kommer att ha i London. Är bara liiiiiiiite avundsjuk. Nå´n gång ska jag nog också åka på CFS, hoppas jag. Kram

Populära inlägg