Överraskningar!

Måndag på jobbet. Telefonen meddelar ett nytt meddelande. Du har fått paket! Jippi! Beställde pioner och kausisk förgätmigej, Jack Frost, hos Odla. Så ikväll blir det trädgårdskväll.


När vi satt och åt middag tittade jag ut genom köksfönstret och såg att kornellens små nyutsprungna blad hade samma ljusgula ton som tulpanerna. De bildade ett fint blickfång.


Gick ut på verandan för att titta på rabatten och alla hur de går för alla små plantor. Tittade på silverpäronet och såg att det precis har börjat blomma. Jag tycker att det är så otroligt vackert och dessutom har det en jättefin doft.
Det är verkligen en underbar tid just nu. Häggen blommar, körsbärsträden blommar och det sprider sig en söt fräsch blomdoft i hela trakten. Ljuvligt!

Kommentarer

Alltid roligt med paket! Fina växter du beställt. Jag beställde också därifrån, lite gott och blandat:).
Det är en helt ljuvlig tid nu, men när regnet öser ner och det är kallt och eländigt som idag är det lite svårt att njuta här. Så då njuter jag av dina bilder till fullo!! Så vackra!
Kram Maria
Eva Linnea sa…
Det är alltid kul med paket, även om man vet vad det är.
Silverpäron åker längre och längre upp på min "att-köpa"-lista. Vet precis var trädet ska stå (i Nöbbele). Kram Eva Linnea
Helena sa…
Siver päron finns i vår Stadspark o jag stod o beundrade just blommorna i lördags morse.Doftar gott som du säger!
KRAM från mig!
Marina sa…
Underbart är bara förnamnet nu.
Så vacker silverpäronet är. Synd att träd tar så stor plats för det finns många jag skulle vilja ha.

Kul med paketet du fick. Jag tittar till mina nyförvärv varje dag (också från Odla) och alla mår bra.

Kramar
Anonym sa…
Så vacker silverpäronet är! Och kul med paket, särskilt sådana paket! Kul att du ska till Öland i helgen. Förstår att du får trädgårdsångest, men åk till I&I Design i Västra Alvara och kolla på allt fint rostigt som finns där, det kommer hjälpa! :) Kram Hanna
Kia sa…
Kul med paket!! Jag väntar också paket från odla, snart 2 veckor nu. Brukar det ta så lång tid?? Jag har inte beställt från dom förut.

Ha en toppen vecka!
Kram kia
Byronesse sa…
Åh, vad härligt det ser ut! Det händer så mycket så väldigt fort i era rabatter nu. Jag hinner inte riktigt med!!! Päronträdet är ju superfint. Ring mig när det mörknar:-)

Kram/Em
Lena sa…
Ja, det är verkligen helt underbart ute nu, har önskat lite mer värme idag bara.

Såg att Odla.nu har vit kärleksört och den ska jag beställa när vi är på plats i radhuset. Har förstått att "alla" är nöjda med växter därifrån.

Kramar
Veronica sa…
I år har jag inte beställt några paket.... Jag har tänkt att använda de växter jag har och föröka på så sätt...kanske någon vän har en växt de kan dela med sig av oxå..Men det är svårt att hålla sig ifrån alla underbara erbjudanden Odla.nu skickar ut! hur som...Jag vill ocå ha ett silverpäron...www.odla.nu..?

//Veronica
Visst är det underbart nu, man vill inte gå in på kvällen, man vill bara fortsätta pyssla ute och njuta av allting./Titti
Ulrika sa…
Silverpäronet är verkligen vackert, mitt hr inte slagit ut ännu. Vad mycket fina tulpaner du har!

Kram
Kia sa…
Ringde imorse till odla och hon spåra paketet. de hade anlänt till Stockholm imorse så i eftermiddag kanske jag får det!!

kram Kia

Populära inlägg