Sköna maj!

Tänk så många gånger jag har tänkt att det är en seg vår i år och vad kallt det är. Nu är de tankarna som bortblåsta och jag kan inte komma ihåg att jag har känt så. Visst är det lustigt med tiden.


Syrenerna har börjat blomma så smått och de sprider en ljuvlig doft i trädgården. Syrener är ett måste i min trädgård. Ingen sommar utan syrener.


När vi var hemma i trädgården på eftermiddagen kom en det en kranbil...igen. F trodde inte sina ögon. Den här gången två storsäckar med jord.


De här tulpanerna hade jag glömt bort att jag satte i höstas.
Queen of Night heter sorten och jag älskar färgen. Den är hög, 50-60 cm och har en ganska liten blomma. Trivs den ska den komma tillbaka år efter år.  Ska köpa fler nästa år och blanda dom med någon annan färg, kanske ljusrosa. Det är en så vacker lyster i färgen.

Ikväll ska jag fylla på mer jord i grönsakslådan och kanske få lite saker i jorden. Lycka!

Kommentarer

Byronesse sa…
Just nu vill jag också stanna tiden...bara någon vecka eller två. Vill aldrig att det ska ta slut! Vi måste vara ute heeeela helgen:-)

Kram/Em
Vad bra att köpa jord på det sättet.

Vacker tulpan. Tänk vad man glömmer:-)

Kram
Eva Linnea sa…
Samma här! Jag fick en stor/big-säck med finfin jord från Hasselfors i dag. Beställt genom KLOSTRA. Varifrån beställde du? Du, det är stor skillnad på den jorden och det där torven man köper på K-Rauta i 50-literspåsar (5 för 100:-)!!
Kram från Eva Linnea
Det är så bra att få hem härlig jord med lastbil, man känner sig så rik:)). Man kan liksom slösa med jorden och allt känns nytt och fräscht.
Men så vackra tulpaner.
Ha en mysig kvällsstund i trädgården.
Kram Maria
Ruben sa…
WOW, vilket hav av tulpaner! Läckert!!
Du har rätt, man glömmer fort bort hur vädret var tidigare i vår! Eller, är det sommar nu?

Ha det gott!
/Ruben
Syrener är ljuvliga. Söta att titta på och doftar gott. Så bra att du har skrivit vad alla dina fina tulpaner heter. Till hösten ska jag köpa massor. Kram Therese
Visst är det skönt att man kan glömma hur kallt det har varit. Nu går vi här och svettas och försöker hänga med i alla som händer i våra trädgårdar. Härliga tider - helt klart.

Kram Åsa

Populära inlägg