En dag full av överraskningar!

Jo då, visst fick jag en dag till hemma med schemat! Himla snäll chef jag har och vilken dag. Varm och skönt! Att sitta på verandan med alla tulpaner som sprider en himmelsk doft är magi. Dessutom har det fläktat skönt från sjön. Jag älskar vår veranda! Dessutom kom mina föräldrar  på besök så jag har blivit serverad lunch och kaffe och fått utemöblerna tvättade.


När vi hämtade F, gick vi på hemvägen förbi grannen som bor högst upp på gatan. De höll på att röja på tomten och skulle slänga en hel massa gamla tegelstenar som låg på tomten. 


På mindre än fem minuter så dirigerade jag om körningen till slutet av gatan istället för återvinningscentralen. Nu har jag ett golv till mitt tilltänkta växthus. Tänk så det kan bli! Inte en krona kostade det och vi behövde inte åka och hämta det själva. Ibland har man tur!

Och tur hade jag även när jag vann hos Therese med bloggen Blomsterdesign.
Idag hämtade jag henne från posten. Ja, inte Therese utan bysten. Frågan är var den bästa platsen är? Hm, bland riddarsporrar eller daggkåpa.


Eller trivs hon bättre bland tulpanerna i Regnbågsrabatten.
Eller kanske bland Förgätmigej i skuggan. Flera av er har frågat om namn på alla mina underbara tulpaner och jag håller på att sortera och leta rätt på rätt namn till rätt bild. Blir nog ett inlägg imorgon om vad alla de vackra donnorna heter. En sak är säker. Jag kan inte se mig mätt på dom.Till sist fick mamma posera tillsammans med min vinst. Två vackra kvinnor bland tulpanerna, kan ni se bysten.  Visst är de lika varandra?
Vilken dag! Få se vad alla lärare säger om schemat imorgon...Om det gjorde nytta att sitta hemma istället för på jobbet. 

Kommentarer

Vilken kanondag du haft med allt. Vinsten passade in överallt...Och vad fint med alla dina tulpaner. Ser fram emot att se vad de heter. Jag är lite " namnnörd " :-))

Kram
AnnaHelena sa…
Alltså, Helena:
1) Din altan är underbar!
2) Dina tulpaner är HEEEELT underbara!
3) Din byst (nåja...;-) är jättefin!

Så mycket vackert på bilderna hos dig i kväll!

Kram // AH
Anonym sa…
Åååh, vilken härlig dag! Och så kul med fina vinsten och stenarna, de kommer att bli kanon. Din trädgård är så vacker... :) Kram Hanna
Marina sa…
Men vilken dag!
Material till växthus golvet klart, då måste ni ju bygga växthus också.
Hemmajobb igen = lyx (som du säkerligen är värd)
Service av föräldrarna låter också bra.

Kram
Lotta sa…
Åh, vilka tulpaner... och den lilla damen gör sig perfekt överallt!
Ha det gott
Kia sa…
Underbar altan ni har!
Toppen med tegelstenarna, det var meningen att du skulle gå förbi just då.

Ha det toppen!
Kram Kia
Inger sa…
Vilket flyt du haft idag, grattis till gratis tegel!
Kram
Vilken snäll chef! Härligt att få sitta hemma i lugn och ro med bästa inspirationen runt omkring. Tror säkert alla blir nöjda med schemat.
Grattis till den fina vinsten.
Men vilket flyt att få så fina tegelstenar hemlevererat:)).
Det kommer bli kanonsnyggt.
Vilken tulpanfrossa du bjuder på! Man kan inte få nog!
Ha en fin kväll.
Kram Maria
Vilket trevligt inlägg! Det har du i och för sig alltid. :-) Vad roligt att du blev glad för bysten! Den passade verkligen överallt. Men den var nog extra fin till daggkåpan, tycker jag. Låter som att du har haft en toppendag! Måste ju tacka för reklamen som du har gjort! Tack! Kram Therese
Vilken härlig altan ni har och grattis till vinsten och till stenarna!

Ha det fint//Laila
Låter som en alldeles underbar dag Helena och en hemmadag är inte dumt alls. :)

Jag förstår att du tycker om er altan - helt fantastisk! änk ad många härliga stunder ni har framför er där denna sommar. :)

Och vilket flyt med tegelstenen! Sköna kronor som sparades och nu har du ju halva växthuset. :)

Grattis till vinsten! Tycker den passade bra precis överallt. :)

Tack snälla du för dina fina ord hos mig och dina alltid lika värmande kommentarer som du lämnar hos mig. Du är en sann pärla Helena och en riktig glädjespridare här i bloggvärlden.♥

Ha en fortsatt fin vecka och sköt om dig!

Kram Lotta
Lena sa…
Ja, vilken dag! En sån som gör att du förmodligen somnar med ett leende på läpparna.

Roligt att få se er på altanen, riktigt mysigt.

Ha en bra morgondag!

Kramar
Låter alldeles underbart att jobba hemma. Och bysten pryder nog vilken plats som helst av alla dina vackra planteringar. Hon är onekligen lik, din mamma :)
Berså sa…
Tegelstenarna är ju superfina ! Vilken tur !!
Laila sa…
Grattis både till vinsten och växthusgolvet! Och till att ha en klok chef!
Väntar med spänning på din tulpanlista!
Kram/Laila
Det var många bingo den här dagen! Jag gillade bysten tillsammans med förgätmigejen! Men det verkar ju som hon kan byta plats lite då och då :)
Anne-Lie sa…
Kul att se dina fina bilder. Tycker bysten blev otroligt vacker ihop med daggkåpan men även förgätmigejen kändes romantiskt fin.
Härlig dag, med mycket innehåll:-) kram Sophia

Populära inlägg