Hemma igen!

Nu har jag kommit hem, igen och alla internat för det här året är klart. Hemma gick jag och F en runda i trädgården för att vattna och titta på allt som kommer upp.


Ruccolan som jag och F sådde förra helgen.


Syrenerna är på väg att slå ut. Lila och vita, så vackra och fulla med knoppar.Alla blommor behövde vatten och F har blivit en hejare på att vattna. 2,5 år och redan en bevattningsmästare. Se koncentrationen. Bildserien tycker jag visar hur bra han faktiskt lyckas vattna alla blommor. Han tittar och vattnar, stannar till vid krukorna och går sen vidare.


 Tulpanerna blir större och större och jag längtar tills de bestämmer sig för att slå ut. Det är inte klokt vad de retas. Spännande att se om de kommer att se ut som tulpanerna på bilderna. 

Kommentarer

Å vilken fin lite vattenmästare du har.Syns på bilderna att han gjort det förut.Kram
Anonym sa…
Så fin han är! <3 Kram Hanna
Kia sa…
Mina tulpaner kom knappt upp innan de blev mat. Blir så trött på dessa råddjur! Ska odla en törnroshäck runt tomten.

Ha en toppen kväll!
Kram Kia
Så söt han är din vattningsmästare! Så duktig:). Jag har också vattnat alla nyplanterade rosor och krukorna på trädäcket i kväll. Men i morgon kommer regnet.
Skönt att ha alla internat klara. Min sambo åker till Danmark i morgon och kommer hem på fredag, och jag gillar inte riktigt när han är borta...
Härligt med syrenknoppar!!
Ha det gott.
Kram Maria
Vilken duktig liten kille du har. Ser så gulligt ut när han vattnar.

Kram
Eva Linnea sa…
Vilken duktig kille du har! Jag har endast en liten tulpan (fniss), förutom de vita, i min trädgård och den retas med mig också. I morr´n!?
Kram Eva Linnea
Malin sa…
Imponerande ung och duktig bevattningspojk. Men allra mest imponerad är jag av de lagoma avståndet vid ruccolasådden...
Ha en fortsatt bra vecka
Marina sa…
Vackert är det nu och växer gör det så det knakar. Inne i stan har en syren slagit ut på skolan där maken jobbar. Våra har inte slagit ut men ett par varma dagar till så...

Kramar
Byronesse sa…
Välkommen hem! Hoppas du har haft riktigt bra internatdagar. Ja, han är något alldeles extra din bevattningsmästare. Men...det ser ut som om han saknar något. Det måste vara....MIG!

Kraam/Em
Törnrosa sa…
En sån´ där söt trädgårdsmästare ska jag allt ta och beställa. Går det via internet eller måste han inhandlas i butik? Mycket duktig sort verkar det vara dessutom. Eller ska vi låna av varandra? Som en sån där pool med bra grejer.
Ha det gott.
Kram från Törnrosa
Ulrika sa…
Vilken tur du har hjälp, hur skulle man annars hinna! Härliga tulpaner. Här har jag precis röjt i landet så nu måste jag ta och så lite också!

Kram Ulrika
Lena sa…
Hörde att ruccolan på något annat språk heter något i stil med snabb, för det är den verkligen.

Tur att du har din egna bevattningsmästare, det gör ju inget att han är fin också!

Kramar
Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser din lillkille in action. Han behövs, gör nytta och njuter av det!

Kram
M/S Design sa…
Mycket fin på gång!
Har också hjälp med vattningen S snart fyra han brukar vara med och hjälpa mej i trädgården.
Mariana
AnnCharlotte sa…
Vilken gullig liten trädgårdsmästare du har.
Inget är så kul som t lekamed vatten..
Ha det bra :)
Camilla sa…
Vilken duktig kille!!!
Ser väldigt koncentrerad och noggrann ut. :-)
Laila sa…
Blivande trädgårdsmästare, helt klart! Även här står de flesta tulpanerna fortfarande knutna, det är nog de bistra nätterna som gör att de tvekar...
Kram/Laila
Helena sa…
Vad bra att han hjälper till!
En liten blivande trädgårdsmästare ser det ut att bli :-)
KRAM från mig!
Mys! Vilken duktig liten vattenmästare. :) Ja, visst längtar man tills tulpanerna blomma nu.. Men det känns som om det är någon vecka kvar. Iaf här hos mig...
Fina bilder du visade i förra inlägget. Måste vara grymt att verkligen ha kontroll på sin kamera. För mig känns det fortfarande som slump om det blir en bra bild eller inte.. ;)
Kramar!
Välkommen hem! Och vilken fin trädgårdsmästarkille du har till hjälp. :)

Det är verkligen en underbar tid just nu och varje trädgårdsrunda blir lika spännande. Alltid något nytt att kika på och förundras över. Ren njutning! :)

Ta hand om dig och de dina och njut av allt det vackra i er fina trädgård.

Kram Lotta
Ruben sa…
Ja, med tulpaner kan man ju aldrig vara säker om det är rätt sort i förpackningen!! Men, som de ser ut nu så lovar det gott!!

Ha det bra!
/Ruben
Kerstin sa…
Visst är det underbart när allting börjar växa? Vilken lyx att ha en liten vattenmästare. Min snart 2-åring får just nu inte vara med och vättna så mycker mer sedan han tvingade mig att vattna ihäl några små stackars plantor. Han är envis som en åsna så det går inte att säga emot direkt. ;-) Men han är bra att ha när det gäller att vattna större plantor ute. :-)
Jag håller tummarna att tulpanerna bestämmer sig för att slå ut snart. :-)
Ha det bra!
Kerstin
Högagärde sa…
Sån tur att jag tittade in på din blogg och såg hur små baby roccola ser ut. Nu kan jag identifiera det som kommer upp i växthuset!!!

Populära inlägg