Det är nära nu!

Det regnade så sakta när jag gick hem med F idag, ett ganska varmt och skönt regn. Känslan av sommar var stark. I trädgården är silverpäronet på väg att slå ut och idag kunde jag inte motstå doftnejlikor hos Blomsterprinsessan. Så söta! Ska plantera dom i regnbågsrabatten... tror jag!


De första tulpanerna börjar precis öppna sig och trotsar regnet. F plockade en egen blomma som vi satte i vas inne i köket. En förgätmigej eller som han säger: En blouu! (En blå)
Känner mig lite otålig, vill få tid till att så och plantera. Känns som maj rusar iväg... men det är ju som det alltid är och jag misstänker att det bara är att gilla läget!

Kommentarer

samson sa…
Härligt med regnet
nu stormar våren fram
ha en fin kväll
maggan
Oj vad det kommer att växa nu när vi får lite regn.För nu var det torrt i marken.MVH
Marina sa…
Maj rusar och jag vill bara leva dygnet utomhus för att njuta fullt ut. Det funkar ju inte riktigt så. Idag regnar det här men är inte speciellt kallt ute. Det doftar vårregn faktiskt.

Jag väntar på syrenerna!

Kram
Veronica sa…
Jaa, vi får ge oss till tåls och vänta på solen och värmen, för då kommer det explodera i våra rabatter. Jag gick ut i regnet och planterade i min nya rabatt! Det var blött och regnigt men ett "varmt" regn!

//Veronica
Byronesse sa…
Ja idag var regnet så skönt! Det blev en kombo mellan springtur med inslag av danshopp i regnet för min del:-)Doftnejlikorna är superfina och tulpanen med sina droppar likaså. Men...inget slår väl F:s egenhändigt plockade förgätmigej. Snart kommer han med hela små spretiga buketter till sin mamma:-D

Kramar!/Em
Det känns som det exploderat de senaste dagarna och blivit mycket mer lummigt! Härligt:). Regnet har vräkt ner idag, och jag blev blöt igenom regnkläderna när jag
åkte hem med moppen från jobbet.
Och jag håller med dg om att maj rusar iväg, man vill liksom stoppa tiden eller ha två månader av maj:).
Jättefina bilder. Doftnejlikor är ljuvliga, jag har en kruka på trappan.
Kram Maria
Det doftar verkligen underbart utomhus nu och regnet tar fram dofterna ännu mer. Helt ljuvligt.

Kram Åsa
Ruben sa…
Vilka snygga "nejlike-kompisar" du valt till tulpanerna! Superflott redan nu, hur skall det då inte bli när tulpanerna börjar blomma?!!

Ha det gott!
/Ruben
Helena sa…
Vackra bilder särskilt tulpanen :-)
Ja stoppa tiden nu lite grann...njuter så mycke jag kan men det händer så mycket i trädgården nu så en paus att reflektera behövs :-)

Nyfiken i en strut ;-)
Kan hända att det blir nått reportage man vet inte ;-)
KRAM från mig!

Populära inlägg