Olika sätt att hitta inspiration!

Idag tog vi paus från trädgården, låter galet jag vet, och åkte till Skansen. En perfekt dag! Inte för varmt och inte för kallt. Solen sken hela dagen. Lagom mycket människor. Kan inte bli bättre.



F åkte sin första biltur och ville ha meja, meja! Jag hittade massor av inspiration för det är så att det är inte bara djur på Skansen. Det finns så mycket vackert att se och som ger inspiration till trädgården.


Jag älskar den här miljön och de gamla gårdarna. Måste vara något i generna som skriker efter gamla hus, ängar och lundar. 



Älskar de här gångarna som är gjorda av träd. Ska helt klart ha en äppel/päron tunnel från vägen upp till huset. Ska försöka få till det till nästa säsong. Tänk er att komma upp till huset från vägen och gå genom en tunnel av fruktträd.

Behöver nog knappast skriva att vi hade en underbar dag. Här är en bildserie när F går från vår picknick ut på äventyr. Han har helt glömt bort att jag är en bit bakom och jag tror han går och sjunger på något. 



Väl hemma mötte vackra tulpaner oss när vi öppnade grinden. En underbar dag, helt enkelt!

Kommentarer

Lena sa…
Ja, det låter verkligen som en toppendag!
Jag arbetar på bussavstånd till Skansen och vi åker dit någon gång då och då. Ofta besöker vi de fina trädgårdarna i stället för att flänga runt och titta på ALLA djur. Fin avkoppling även för de små!

Kramar
Eva Linnea sa…
Skansen är nog så nära paradiset man kan komma, iaf på våren. Jag gillar också att gå där, men det blir liksom inte av om man inte har någon gäst i Stockholm, helst med barn. Förstår att ni hade en underbar dag. Vädrets makter var snällare i dag än i går ;)
En fin vecka önskar Eva Linnea
AnnCharlotte sa…
Det finns ju faktiskt annat änrädgård...hihi...men bara lite...
Skansen är ett härligt ställe.
Ha det bra :)
Det är nog bara bra att bryta upp från trädgården en stund och hitta på något annat roligt. Du hittade ju jättefin inspiration också. Så söt han är där han går och sjunger för sig själv, så nöjd kille:))!.
Du låter också väldigt nöjd med din dag, härligt!!
Trädgården finns ju alltid kvar och väntar på en:).
Ha en skön kväll.
Kram på dig.
Louise sa…
Ser underbart ut! Vilket projekt att anlägga an fruktträdstunnel, spännande och lite ovanligt tror jag! Angående Liseberg beror det nog helt på vad man har för förväntningar. Jag var där förra året också. Det finns gott om både fina blommor och en hel del pynt. En del är riktigt dyrt men plötsligt kan man göra världens fynd. Det gäller att ha lite priskoll innan man åker dit. Bor man inte för långt i från är det helt klart värt ett besök. Det har dock varit otur med vädret både förra året och i år. Iskallt, blåsigt och lite regn i luften.

kram louise
Måste ha varit en härlig dag! Det är något speciellt med dessa miljöer, gamla hus, fina vyer.
Ha det gott!
Så fint där är. Jag har aldrig varit inne på skansen bara utanför men efter dina fina bilder kommer jag säkert att gå in där nästa gång jag besöker Stockholm. Kram Therese
Helena sa…
Tokgillar såna miljöer jag oxå :-)
KRAM från mig!
Anonym sa…
Härlig dag! Så länge sedan jag var på Skansen, men det är så fint där. Och sin lille kille är bara för go! Kram Hanna
Margot sa…
Härliga bilder från din Skansendag! Ser jättemysigt ut och din lilla kille är ju för go:) Häftigt med en fruktträdstunnel, kan inte vara helt lätt att anlägga en sådan!
Ha det gott!
Kram
Marina sa…
Härligt! Vi hade en familjedag i går och det är kul. Dessutom var det så stormigt att vi ändå inte kunnat vara i trädgården för att njuta. Det har vi gjort idag istället.

Kramar!
AnnaHelena sa…
Men Å, vilka fina foton du visar idag! Jag blir jättesugen på att åka till Skansen! Det var länge sedan jag var där nu.

Ibland behöver man tvinga iväg sig lite den här tiden. Fick jag bestämma skulle jag aldrig lämna trädgården, men vilken tur att det finns folk som "tvingar" iväg mig på annat ibland. För när man väl kommer iväg så är det ju faktiskt roligt det med. Och hela familjen är ju faktiskt inte trädgårdsintresserade...:-)

Kram // AH
Törnrosa sa…
Glömmer bort att miljön och naturen på Skansen är så vacker och härlig. Tack för inspirationen!
Kram från Törnrosa
Törnrosa sa…
Glömde skriva: visst får du låna en trilliumbild, men undrar om det går. Annars kan jag skicka en till dig direkt på mailen, bara jag får adress av dig.I så fall, vilken ville du ha?
Kram igen
Törnrosa
Byronesse sa…
Ni verkar ha haft en superdag på skansen. Jag älskar bildserien på min lille favoritkille in action! Skansen är fantastiskt och jag förstår att du hittar inspiration där. Stället kan inspirera till många saker inom helt olika intresseområden. Det är det fina i kråksången...:-)

Kram/Em
Ulrika sa…
Härligt med en utflyktsdag, F ser ut att ha väldigt kul!
Snyggt med tunneln.

Kram
Anonym sa…
nice ... you have a wonderful baby!
M/S Design sa…
Vilken fin dag ni fick!
Mariana
Härligt! Bra med pauser från trädgården ibland:-) ha en bra vecka/Sophia

Populära inlägg