Inbäddad!

Maj rusar fram och jag vill bara stanna tiden. Knappt har jag hunnit hem så måste jag packa om väskan för att åka till rektorsutbildningen. Nu har vi skolat ut alla plantor utom tomater, chili, kronärtskocka och meloner. Eftersom de varnade för minusgrader igår så gick jag ut och la filtar över bokhyllorna.

Bild tagen med Iphonen i morse innan jag stack iväg till utbildningen.

Så här såg det ut i morse när jag gick ut på trappen. Frost i gräset men småplantorna var mysigt inbäddade. Idag saknar jag kameran men nu väntar lagar och förordningar...

Kommentarer

Tråkigt att det är så kallt på nätterna.Vi hade bara 0,5 plus i natt.Alldeles för kallt.Lycka till på utbildningen.MVH
Så mysigt dina plantor har det under filten. Synd bara att det är så kallt på nätterna. Lycka till på rektorsutbildningen.
Ha det fint.
Kram Maria
Ja mina plantor har oxå varit rejält nerbäddade med filtar i natt:-) . Det är ett pyssel på kvällarna. Hoppas vi slipper det snart.

Ha det fint//Laila
Ulrika sa…
Ja där inne har dom det bra, nu hoppas jag på värme snart! Lycka till på utbildningen!

Kram Ulrika
Kia sa…
Ser lite roligt ut och tänkt vad man håller på för deras skull!

Ha en toppen dag!
Kram Kia
Byronesse sa…
Jag förstår att det blir stora kontraster att kastas från fotografering av gräsrötter i lantlig miljö till stillasittande med näsan i torftiga paragrafer. Jag längtar efter dig och vill att vi ses snart:-)

Kramar/Em
Vi hade tur och slapp frosten. Vilken härlig fotohelg du haft! Säkert lärorikt att göra något i grupp och under några intensiva dagar. Blir du kanhända biodlare nu också? Min syster blev bifrälst i fjol och har nu två samhällen stående vid tomtgränsen nere i Skogås :)
Marina sa…
Även här var det lite lätt frost i natt. -1 grad hade det varit?. Du ska väl inte till Århus på utbildning? Jag vet en rektorsutbildning som är där just nu.

Kram
Eva Linnea sa…
Det ska bli skönt när det inte är frost på nätterna längre! Konstigt att det håller i sig. Men det är ju fin på dagarna.
Kram från en jätteförkyld Eva Linnea
Helena sa…
Så fint du bäddat!
Ska du bli rektor när du blir stor?
;-)
KRAM från mig!
Lena sa…
Det ser riktigt mysigt ut där, med alla filtar.

Så nära, men här klarar vi oss från frost än så länge. Denna natt ser värre ut och jag tar nog in mina tomatplantor från balkongen.

Hoppas du har det trevligt med lagar och förordningar!

Kramar
Kajsa sa…
Vilken smart idé att bädda in dem i filt, men ändå kunna skola ut dem.

Kram Kajsa
Berså sa…
Ja det är så himla trist att det ännu är kallt på nätterna...hoppas på en ändring snart ! I dag skiner solen här på ön och det är fantastiskt fint ! Håller tummarna för att det håller i sig...:)

Populära inlägg