Veranda!

Igår när vi kom ner började vi mäta upp verandan. Vi har inte så många dagar på oss eftersom vi åker hem på fredagkväll. Snickarna är nu nästan klara med taken på båda husen och det blir så snyggt med trätak.

 Jag och H åkte till brädgården i morse och köpte virke till de två entréerna. Här är det entrén till lillstugan och tvättstugan som H har börjat med.


Runt hörnet på den putsade delen kommer entrén till storstugan och den kör vi igång med så fort som vi är klara med den första entrén.Förhoppningsvis ska vi även hinna påbörja verandan mot sjön. Idag är det halvt kaos där och det blir så mycket sand som dras in i huset. Vi ska beställa virke imorgon och förhoppningsvis kan vi köra igång med den verandan på onsdag. När man är nere vid sjön "Pölen" för att bada ser man hur vackert det blir med trätak. Nästa år har det blivit lite gråare.


Alla kusiner, fem stycken, från Uppsala är här nere och F stormtrivs. Bad med mormor och kusiner på morgonen och bad med mormor och kusiner när han vaknar från sovpasset mitt på dagen. Kan livet bli härligare?

Kommentarer

Lillianna sa…
Vad duktiga ni har varit!!
Blir spännande att se nästa sommar hur grått det blivit!

/Lillianna
Så fint det blir. Heja er ni är så attans duktiga och vilken skön känsla att ha byggt sitt eget hus.

Ha det nu så gott och sköt om er!♥

Kram Lotta
Anonym sa…
Wow, jag är så impad av allt ert arbete. Huset blir fantastiskt! Heja er! Kram från Hanna på plats på Koster
Vad roligt att följa ert bygge! Vad fint det kommer bli med verandorna. NI är så flitiga och jobbar så målinriktat.
Vad spännande med trätak!
Ha det gott.
Kram Maria
Laila sa…
Tjusigt! Förstår att det hänt en hel del sedan vi var där. Antar att ni bestämt er för att låta taket gråna av sig självt, det blir ju bara vackrare när åren går! Lycka till med entréerna och verandan!
Hälsa dina föräldrar!
Kram
Marina sa…
Det låter som att ni har det hur bra som helst om än fullt med jobb.

Kram
Anna-Maria sa…
Oj vad tjusigt det blir!Förstår att du trivs där också!
Lena sa…
Ni gör ju så fint!

Så härligt för F med alla, kan tro att han mår riktigt gott!

Kramar
AnnaHelena sa…
Haha...jag blir lite full i skratt av er energi! Herregud, vad ni jobbar och står i, far och flänger mellan Gotland, Öland och hemmet! :)

Trätaket är Så häftigt! Jag har faktiskt aldrig sett ett sånt, (antar att det är typiskt gotländskt...?), men det är verkligen ursnyggt och jag kan tänka mig att det bara blir snyggare med tiden!

Ha det bra och kram // AH
Inger sa…
Ser väldigt fridfullt ut från Pölen.
Kram

Populära inlägg