Mot Gotland!

Nu rullar bilen mot Nynäs och gotlandsäventyr. Den här veckan blir en byggvecka för att få klart entré och veranda.

Lite svårt att åka från trädgården när allt blommar så vackert men så är det ju alltid.


En fördel med att åka bort är att det är så roligt att komma hem igen.


En fördel med alla Austinrosor är att de blommar tills frosten kommer. Augusti brukar vara underbar och även om jag börja jobba sen sjätte så finns det mycket tid till njutning.


Fast det finns en del av trädgården som inte skänker njutning och som kräver att tas itu med... Halvön!


Stenmuren syns knappt för allt ogräs. Innan vi åkte till Öland skar jag ner alla tistlar. De skulle precis till och blomma... Ett misstag jag gjorde förra året var att låta tistlarna gå i blom och därför har jag rensat tistlar hela sommaren. Nej, har ska rensas och planteras Havtorn sen på med markduk och singel... Det ska väl hålla det värsta ogräset stången.

Posted BlogPress from my iPhone

Kommentarer

Visst är det så...borta bra men hemma bäst! Man behöver bryta vardagen lite då & då så uppskattar man det mesta. Ha en underbar Gotlandsvistelse! Kram Marie
Marina sa…
Det är ju bra att du hittat rosor som blommar länge eftersom ni åker bort en del på sommaren. Det är väl så man ska tänka då, att det ska blomma tidigt eller länge liksom.

Ni har så fint hus!

Kram o ha det fint på Gotland!
Ser att du har lite jobb där på halvön.Skönt att andra också har ett ställe som blir lite eftersatt.Tror nog att vi är ganska många.Ha det skönt nu på Gotland.MVH
Så är det, man åker ifrån det fina men Gotland är ju underbart och austinrosorna finns kvar när du kommer hem:)). Men jag känner precis din känsla:)).
När vi kom hem från Marina hade austinrosorna en paus, och jag hoppas de kommer igång ordentligt när jag kommer hem om 1 vecka. Om de har överlevt all svartfläck och annat otyg...suck!
Ha det gott och njut på Gotland!
Kram Maria
Lena sa…
Ska bli roligt att få bli uppdaterad på hur det går med det fina gotlandshuset.
Ha det gott!

Kramar

Populära inlägg