Fint, vackert och vattkoppor!

Idag har jag varit och rekat inför bröllopsfotograferandet. Brudparet ska gifta sig i Stockholm och festlokalen ligger på Långholmen. Så vacker miljö och lokal. Blir vädret lika fint och vackert som idag så kommer det här fotojobbet bli en fröjd. Här kommer ett smakprov men ni får föreställa er ett brudpar på bilderna.


Värre är det med F. Vattkoppor...barnsjukdomarna kommer som på löpande band. Vi skulle till Gotland imorgon men nu får det vänta. Har bokat om till lördag. Eftersom jag alltid försöker tänka positivt även när det händer något negativt så får jag väl vara glad för att jag nu i alla fall får chansen att se mer rosblomning. Se hur långt knoppen med William Shakespeare har kommit.En annan ny bekantskap som är otroligt vacker är Grace. Knopparna är overkligt perfekta och tillsammans med alunroten är de en läcker kombo.


Ska bli spännande att se hur de ser ut tillsammans när Grace slår ut. Tack alla för era gratulationer. Jag hade en underbar födelsedag och nu verkar det äntligen som om vädret har vänt. 

Kommentarer

Hoppas F får en lindrig variant. Båda pojkarna var prickiga efter varandra i höstas och en ljusning i allt kliandet var att man bara kan få sjukdomen en gång. Men oj vad prickiga de var. Särskilt storbebror.
Nu hoppas vi att fina vädret fortsätter. Länge, länge.
Kram Åsa
Eva Linnea sa…
Krya på er! Jag "mormorsvabbade" när barnbarnen hade vattkoppor i våras. De är ena riktiga hjältar som inte kliar så mycket, fast det måste klia hiskeligt.
Positiva du, ha det gott bland dina rosor!
Kram från Eva Linnea
Inger sa…
Hoppas den lille kryar på sig snart, jobbigt att vara sjuk i värmen.
Kram
Lena sa…
Så trist med vattkoppor nu. Agnes hade det också en varm sommar med ombokade resor som följd!
Hoppas han får en lindrig variant, annars kan jag tipsa om kylbalsam för att lindra klådan.

Gick förbi Långholmen idag, där är så vackert. Fin plats för ett bröllop!

Kramar
Marina sa…
Att tänka positivt är bra men ibland får man "deppa till" lite.

Miljön för bröllopet är ju helt magiskt vacker.

Ha nu bra extradagar med rosorna och hoppas det inte blir allt för mycket kli för sonen.
Laila sa…
Vattkoppor - usch! Om han får svår klåda eller om kopporna börjar vara sig kan besvären lindras med infusion på rölleka. Plocka ett gäng av de fiskbensliknande bladen, ta ca 2 msk sköljda och finhackade blad till 1,5 dl vatten, Koka upp vattnet, häll det över bladen. låt dra under lock i ca 10 min. Sila, kyl och badda. Klådstillande och antiseptiskt. Håller i kylskåp ett dygn.
Vi åker till Gotland på måndag! Ska hälsa på Alba och hennes familj som bor i cirkusvagnar medan de renorverar sin gård!
Kram/Laila
Ruben sa…
Kan redan nu föreställa mig vad många finfina bröllopsbilder du kommer att ta.
'William Shakespeare' upptäckte jag först när jag redan hade beställt 'Munstead Wood', och ångrade mig litet. Av din bild att döma så skulle det nog ha blivit William!!

Ha det gott!
/Ruben
Veronica sa…
Härlig inställning att alltid försöka tänka positivt!

Tyvärr är jag en sån som ofta tänker tvärtom. Lika bra att
Räkna med det sämsta för då kan det inte bli värre ; )

Hoppas ni kommer i väg på lördag!
AnnCharlotte sa…
Vilken härliga miljö att gifta sig i....
Men så trist att få vattkoppor mitt i sommaren. Samtidigt är det ju skönt att "att ha det gjort" för de kommer ju alltid förr eller senare....
Ha det bra :)
Med den miljön måste det vara jätteinspirerande att fota bröllopspar - så kul! Vattkoppor...våra tre killar hade det gräsligt, usch. Och Prinsessan, hon lyckas undvika smittan hela tiden! De ska ju ändå ha det, och det känns som att det är bättre att ha som liten. Men det får man inte bestämma så klart. Hoppas F klarar sig lindrigt undan. Sommarkram ;arie
Inte kul men vattenkoppor, hoppas han klarar det bra utan för mycket klåda. Han får krya på sig.
Vilken fin plats för ett bröllop!
Ooooo, den alunroten har jag också:)). Jag har funderat på vad jag ska kombinera den med:). Jag härmas nog lite, en ros till kan ju inte skada:). Tack för inspirationen!
Ha en bra torsdag och härligt att du är så positiv. Det smittar av sig och det behöver jag.
Kram Maria
Vilken otur att få vattenkoppor nu.Nu har vi ju äntligen fått sommarvärme.Hoppas han inte får det för hemskt med kliande koppor.Dina rosor är underbara.MVH
Anonym sa…
Stackars lilla F! Vattkoppor mitt i sommaren är ingen höjdare. Jag var äldre, runt 7, när jag fick det och jag minns hur det kliade i värmen. Mamma pudrade mig med potatismjöl och jag låg i min våningssäng i sommarstugan och hade tråkigt... Hoppas han slipper bli alltför prickig!

Vilken vacker bröllopsmiljö, det kommer att bli hur fint som helst! Kram Hanna

Populära inlägg