Sommaren är kort...

...det mesta regnar bort! Så ta för dig solen skiner kanske bara idag! Ledsen, men jag har aldrig gillat Tomas Ledin och jag har alltid avskytt sången Sommaren är kort. Men, idag, kändes det som om den passade in. Gassande sol redan klockan 6.00 imorse. Jag gick ut och njöt av luktärtorna.


På eftermiddagen blev det en dag på stranden. På med solkräm faktor MAX på F och sen en massa kul i sanden med pappa och mamma.Känner att jag landar och blir en hel människa när jag får tillgång till hav, sand, dofter och alla växter som hör stranden till.
 Och imorgon ska det bli en ny solig dag. Underbart!

Kommentarer

Elin sa…
Så härligt med lite riktiga sommaraktiviteter. Sol har vi verkligen inte blivit bortskämda med den här sommaren.

Ha det gott!
Inger sa…
Vilken fin dag ni haft, här är också bra väder men jag jobbar typiskt nog.
Kram
Härliga bilder som vanligt! Sommaren är visserligen ganska kort, men uuunderbar ;). Kram Marie
Helena sa…
Underbara härliga bilder!Nu är sommaren här väl...
KRAM från mig!
Marina sa…
Jaha, jag gör samma igen. Öppnar som ny flik och så funkar det i alla fall.

Underbara bilder! Vi har också varit på stranden, både i går och idag. Sol och värmde behöver man lite av då och då, visst är det så.

Kramar!
Var är du? Jag menar, var finns det sol? Den väntar vi på här må du tro.....Vilka underbara bilder!
Agneta kram
Johnna G sa…
Ser ut som ni har det bra! Du kan nog sälja bilderna till något resebolag ;-)

Kram
Anonym sa…
Så vackra Ölandsbilder du bjuder på! Stort tack för senast, så kul det var att träffa dig. Hade kunnat sitta där och prata i flera dagar kändes det som! Kul att kunna visa dig på ett riktigt smultronställe på Öland också, och jag hoppas att du även hittar till I&I i Västra Alvara. Vi är tillbaka i Skåne och här är det också tokvarmt. Har suttit ute tills nu och bara njutit! Hälsa fina ön och familjen och hoppas att vi snart ses igen! Stor kram!
Ulrika sa…
Vad härligt, underbara strandbilder! I Hudiksvall har det också varit badväder, faktiskt i en veckas tid.

Kram
Solstrimmor sa…
Tänk att ni kan idka strandliv! Nu ska det bli bättre även här så kanske strumporna åker av igen?
Jag älskar Thomas Ledin och hade hönsknotter en hel timme igår under hans jubileumskonsert från allsångsscenen! Mums:) Visst är det tur att smaken är olika?

Ha det gott.
Kram Eva-Mari
ja sol och hav då blir man människa igen. Var ute vid kusten här igår, så skönt! ha en ny skön dag på,stranden! kram Sophia
hej, hittade av en slump blomsterkornell på plantagen för halvapriset så jag köpte där. Har letat som en galning innan utan lycka. Behöver alltså inte hjälp med leverans längre!! tusen tack för hjälpen. hoppas du har det skönt på öland och njuter av det vackra vädret.

kram
Nina

Populära inlägg