Jag ger mig, jag erkänner!

Nu har jag i flera dagar försökt förneka att det blivit vitare och vitare utanför fönstret. Men okej, jag ger mig. Det är vinter och inte vår! 
Det där satt långt inne men efter snöyra är det dags att sluta stoppa huvudet i sanden (snön) och inse faktum. Nu är ju jag en envis rackare och eftersom F´s förskola är stängd idag och F mår bra tänkte jag att vi skulle trotsa vädrets makter och åka till Fjärilshuset. Sagt och gjort!
Fjärilshuset ligger i Haga parken och är ett underbart ställe med regnskogsmiljö, fiskar, fjärilar stora som tallrikar, sköldpaddor och fåglar. Eftersom jag längtar efter våren är det en underbar dos av grönt. F var mest fascinerad av fiskarna.


Linsen immade igen på grund av kontrasterna mellan kyla och värme men det gör stämningen i bilderna ännu mer rätt. Väl hemma möttes jag av att en av chiliplantorna är på väg upp, se där våren är ju på väg...om bara vädrets makter skulle kunna ta och inse det med!

Kommentarer

Där skulle jag inte ha något emot att vandra en stund.Ser mycket mysigt ut.PS här har också blivit vitt..Kram
Ha ha, visst är det svårare nu när snön kommit? Vad härligt det ser ut i Fjärilshuset. Där har jag faktiskt aldrig varit. Kanske skulle ta en tur dit nu i väntan på våren :-)

Ha det bäst!//Laila
AnnaHelena sa…
Nej, men jag tycker nog tvärt om: När det ändå är vinter (som jag inte gillar...) så kan det lika gärna vara snö. Då vet man. Och låter sig inte luras. :) Fast det räcker med någon enstaka liten minusgrad, tack...

Vilken perfekt fröpåselåda du visade i förra inlägget, förresten! Jag hittade en i rostfritt på Granit förra året, men jag måste nog erkänna att din var ett strå vassare! Perfekt, alltså! :)

Kram // AH
samson sa…
Vilka härliga bilder på en härlig plats
för min del får det gärna vara lite snö men bara lite
ha det så gott
maggan
Marina sa…
Ser fint ut hos er med snö. Här har vi i princip ingen snö alls. Synd tycker jag.

Det låter jättehärligt med fjärilshuset! Lite långt för en dagstur dock.

Kram!
Åhh så härligt att få tillbringa eftermiddagen i Fjärilshuset i Haga !! Det är säkert över 10 år sedan jag var där ... men kommer fortfarande ihåg vad mysigt och exotiskt det var med värmen, växterna och fjärilarna !

Ha det så gott !
Kram/Isa
Dit gillade våra barn också att åka mitt i vintern. Har de kvar de fritt flygande fjärilarna? Det var så märkligt när de kom och satte sig på axeln eller magen. Och ibland en hel flock, så det närapå vart obehagligt.
Helena sa…
Ditt fina huset :-)svårt att se sig mätt på :-)
Jag vart sugen på att åka till fjärils huset!Känns som om det är en kanon idé så här års!Måste kolla om de har nån hemsida med info.
KRAM från mig!

Populära inlägg