Att kämpa sig igenom!

 Igår skymtade jag deras nackar. Idag har de brutit sig igenom. Chilin Chiluacle Negro har kommit upp med tre små gröna underbara groddar. Den andra sorten, Hot Lemon, som jag sådde samtidigt har idag visat tre nackar så jag misstänker att de kommer att visa sig helt imorgon. Jobbigare är det då för den vita lavendeln Ice Ellagance.


Två små plantor har precis börjat utveckla karaktärsblad men den tredje grodden står med en hätta av frökapseln som inte vill släppa. Stackarn, i tre dagar har han kämpat. Få se vem som vinner?

Kommentarer

Härligt....Vackra foton på de små ....Kram
Anonym sa…
Hurra, nu kommer dom! Våren väntar runt hörnet, tack för att du påminde mig med dina vackra bilder. Och tack för info om violkungsljuset, nu bara måste jag ha den! :) Kram Hanna
Underbara foton! Jag är bara såå fascinerad av detta med frösådder, växtkraften är ju så häftig ;). Ha en härlig dag! // Kram Marie
Jag försökte mig på lavendel förra året. Det gick inte alls. Lycka till med dina sådder!
Ja tänk så så svårt det är ibland för ett frö att bli av med skalet.Men de brukar lyckas.Ett kämpande släckte.Sådde rosa lavendel förra året och de kom så fint.Ska bli roligt att se dom blomma i år.Fick någon ända blomma förra sensommaren .Men det var så sent att den knappt slog ut.
Spännande! Vackra foton också!
/Annika
Helena sa…
Det är tufft med envisa skal..ser ut som den har en tung keps ;-)
KRAM från mig!
Jaaa, vad ljuvligt!!! Nu får du heja på den vita lavendeln också:).
Kram Maria
Marina sa…
Spännande att följa de små och där är rejäl kraft i dem minsann.

Kram!
AnnCharlotte sa…
åååå....småbebisar.....härligt ))
Ha det bra :)
Dina med!!!! Visst är det underbart! Jag såg att några av mina chillisar har tre blad när de tittar upp. Har faktiskt aldrig sett det på någon annan växt. Vilka fantastiska foton du tar!

Angående trädgårdsmässan så tänkte vi åka på lördag. Heeeela familjen ska med som det ser ut nu. ;) Vore jättekul att ses där!

Varm kram/ Anna
Anonym sa…
I visited many sites but the audio quality for audio songs
existing at this web site is actually superb.

Feel free to visit my website ... release tax lien

Populära inlägg