Att bli förförd!

I fredags åkte jag till Tyskland för att coacha en kör. Helgen har varit galet intensiv med ett fullspäckat schema. Jag hann inte se mycket av omgivningarna men genom bilfönstret kunde jag konstatera att åkrarna var ljusgröna och jag fylldes av vårkänslor.

Fröerna från Impecta kom i torsdags och det är märkligt hur lycklig man kan vara av att bara sitta och bläddra bland sina fröer. Jag misstänker att man har blivit riktigt insnöad vid det här laget. Ännu mer säker blev jag när jag läste ikapp alla bloggar. Ett inlägg hos Isas Trädgård  förförde mig totalt, klicka på länken och läs. Om du som jag har blivit medlem för att få en katalog och trots att du redan har beställt en hel massa fröer, seriöst överväger att beställa ännu fler, ja då är det nog så att du också är lite insnöad.

Bilder hämtade från Trädgårdsföreningen. Isas bilder är ännu vackrare!

Om du dessutom har planerat in en resa till Göteborg bara för att du har sett bilder och läst om Trädgårdsföreningen... Ja, då är det garanterat kört! Välkommen till nördklubben! 
Tack alla för era härliga kommentarer i fredagens inlägg, vilken välkommen hem present :-)

Kommentarer

Anonym sa…
Åh, ja - jag kvalar nog helt klart in som nörd! Fick låna Konnässörsklubbens katalog idag av en kollega som definitivt är en äkta nörd - vilket sammanträffande! Jag måste nog också åka till Göteborg o sommar. Samt behöver nog bygga ut huset igen om jag ska få plats med allt jag vill så...

Kul med Tysklandsresan - och att se att våren är på väg därnere i söder. Imorse sjöng fåglarna för mig och ungarna när vi gick till dagis, underbart! Kram Hanna
Skriver under direkt på insnöad, och nördklubb - ingen dålig idé! ;) Kanske en gemensam nördklubbsresa till Götet ;)... Kram Marie
Jag håller helt med. Insnöad och nördig blir man så lätt, så lätt! Sitter och sorterar mina fröpåsar som små barn sorterar smågodis.. ;)
Min syster bor i Göteborg så det blir def minst ett besök i sommar.
Kram, kram!
AnnCharlotte sa…
Hihi...ja lite nördigt kanske....men kul :)
Jag var på trädgårdsföreningen några timmar mellan ett par matcher som ett av barnen spelade under Gothia cup.Väldigt fint.
Ha det bra :)
Kika in hos mig så får du en överraskning :-)
Dit måste jag helt enkelt :-)) Verkar otroligt vackert. Och fröer vill man bara ha mer av fastän man beställt = en riktig trädgårdsnörd :-)

Kram

Populära inlägg