Vårtecken?

Annica med bloggen Det grå huset på kullen har startat årets vårteckenutmaning. Jätteroligt att följa vårens utveckling. Fast just nu känns det inte så mycket som utveckling... Helt galet mycket snö i vår trädgård! 


Ser ni drivan längst ut på verandan. Hela stupröret har rasat ner av snömassorna. Jag får helt enkelt inse att i vår trädgård finns inte möjlighet för någon krokus eller snödroppe att titta upp...inte än...men snart! Vill du se vårtecken så surfa vidare till Annicas samling.

Kommentarer

Det är verkligen inte klokt att det kan skilja så mycket mellan zon 1 och 2! Jag trodde inte ni hade så mycket snö kvar, ska bli spännande att se när den börjar ge sig! Kram Kristina
Lena sa…
Näe, någon vår har vi absolut inte. Idag var jag till Brunnsviken och hittade både vår och sommar i växthuset där! Det är där man ska vara nu tills våren kommer till våra trädgårdar.

Kramar
Uj, det är samma läge här. Förutom den lilla humleknoppen jag hittade då. Galet. Mycket. Snö.
Nog är det galet mycket snö alltid, men det kommer att gå unden nu när solen skiner och värmer på dagarna...så håll ut =)
Vad roligt att du vill vara med i vårteckensutmaningen, ser fram emot att se våren komma till din trädgård också =)
Trevlig söndagskväll!
Kram Annica
Lotta sa…
Jättefint vårtecken... när man ser all snö ni har.
Kram
PS! Vilken underbar bild på mannen med silkeshönsen!
Nora sa…
Ja, inte är det mycket till vår ute inte. Jag försöker tänka positivt och att "det är bra för växterna att snön är kvar när det är så kallt".....men det funkar så där måste jag erkänna. Just nu önskar jag både snön och kylan dit pepparn växer!
Ha en skön söndagskväll!
Kram!
Oj vad med snö ni har kvar i Stockholm. Men så har ni haft mer snö än de flesta vintrar. Jag har mina bonusbarn och barnbarn i storstan men oftast ses vi härute på landet i Dalarna.
Ha en fin ny vårvintervecka
AnnaHelena sa…
Japp! Det ser ut som hemma hos oss! Vi har MINST lika mycket packad, hård snö i vår trädgård...BLÄ!

KraM // AH
Marina sa…
Ingen vår här heller tycker jag. Kallt och oskönt.
Men nog måste den väl komma snart?

Kram
I förra veckan hade vi vår på gång och trädgårdsarbete stor på agendan. Tyvärr vände det i dag när man möttes av snöstorm när man gick upp, så det fick bli inne jobb istället.

Anna
Kerstin sa…
Oj så mycket snö du har. Men när solen är framme så är det skönt att den har börjat värma och då kan det gå ganska snabbt att snön försvinner.
Anonym sa…
Mhmm.. inte mycket vår hos dig heller.. :/ Men snart så.. :)
Ljuvliga bilder i förra inlägget. Börjar längta så smått till Nordiska. Vilken dag ska du dit?
Kramen!
Oj oj oj, så mycket snö! Men solen skiner ju i alla fall, alltid nåt...
Kram
Katarina
Man börjar allt bli lite (mycket) trött på snö och kyla.tror ni har lite mer snö en oss.Men vi har drivor vi med.Ha det bra.
Caroline sa…
Mycket snö ser jag, hos oss är det barmark men kallt!

Populära inlägg