Turgumma!

Då var vi hemma igen! Alltid skönt med miljöombyte och alltid lika skönt att komma hem. Tänk vilken tur jag har som kan få det bästa av flera världar. Och visst hade snötäcket sjunkit lite här hemma. Jag var tvungen att ta en liten runda direkt när jag kom hem. Teglet ligger och väntar på att läggas ut i ett växthus, ljuva växthusdrömmar.


 Luktärtorna från i somras har sett bättre tider men visst är det vackert mot den klarblå himlen.



Den här årstiden är jag alltid lite avis på er som bor i södra Sverige och idag såg jag att Annika  Christensen visade en liten blåsippa i sin blogg. Fast besluten att hitta ett vårtecken i vår snötyngda trädgård fångde jag hasselns hängen i motljus. Alla vårtecken är bra vårtecken.



 Inne väntade två intressanta brev på mig. Det ena innehöll Marias vackra sjal som jag vann. Helt underbar färg som det verkligen står mitt namn på. Den är jättevacker, tack Maria. I det andra kuvertet fick jag meddelande att jag lyckats placera mig i Tidningen Fotos tävling. De har en tävling som löper över hela året och man samla poäng. I slutet av året vinner den som vunnit flest poäng sammanlagt. I år tänkte jag att jag skulle testa att vara med. 

Till första deltävlingen kom jag ihåg att skicka in bilder men fick ingen placering. Till andra deltävlingen glömde jag bort att skicka in bilder. Men till tredje deltävlingen kom jag ihåg det och se, jag kom på 10 plats och skrapade ihop 6 poäng och ett presentkort på 250 kronor.



Jag köpte tidningen igår när jag var i Visby, bläddrade och såg en av mina bilder. Kändes lite lustigt men otroligt roligt. 


Jag känner mig som en turgumma just nu. Kanske skulle ta och köpa mig en lott! Fast det bästa av allt är att solen skiner, våren är på väg och även om det känns kallt i luften och snön ligger kvar är det bara en tidsfråga innan snön får ge upp och krokusarna tar över. Underbart!

Kommentarer

Gunilla sa…
Grattis till dina vinster.
Du är ju fantastiskt duktig på att fota så det bör ju bli din tur också

Ha en fortsatt fin Söndag
samson sa…
Grattis till vinsten och antagningen till fototävlingen
ja,idag har det varit ett underbart skidväder,jag har kollat på Vasaloppet och 5milen i VM"fniss"
ha det så bra
maggan
Marina sa…
Härligt att känna sig som turgumma!
Den där sjalen hade jag bra gärna vunnit. Grattis till dig!

Skönt att snön sjunkit lite i alla fall. Här är isigt på uppfarten (den hemska) men annars är det bara lite snö i trädgårdslandet. Där är inte så mycket sol vid denna tiden på året. Huset är för högt.

Kram
Stort grattis till vinsterna! Det var du allt värd :)
Du ska se att våren kommer till dig alldeles snart oxå...

Kram Tamara
Ja, köp en lott! :-)
Eller också är det inte tur, utan skicklighet.
Välkommen hem!!
Härligt att känna sig som en turgumma:)).
Jag tyckte det var så roligt att du vann i min utlottning.
Kram Maria
Vad roligt för dig, Grattis! Ja, du är verkligen en duktig fotograf och tar väldigt fina bilder.så det var du verkligen förtjänt av.
Kram Therese
Grattis!
Jag funderar vad för sorts kamera du använder är det en Canon?
Marie
Vad duktig du är, stort grattis! Och jag håller tummarna för våren!
Kram
Katarina
Åsa sa…
Grattis till fotovinsten! Jag gick också ut på desperat jakt efter vårtecken idag. Vi har förvisso ingen snö nere på kontinenten men vintern har varit lång, grå och kall. Jag la upp lite vårbilder på bloggen:) Det känns som om det bara är en tidsfråga innan naturen fullkomligt exploderar igen! Stor kram från France!
Lotta sa…
Grattis, grattis, grattis så roligt att du vunnit och så kul att du är med i foto tidningen!!! Lycka till och ha en fin vecka.
Kram Lotta
Sirpa Kärki sa…
Men vad roligt!
Du är väl värd fotovinsterna.
Fantastisk bild på hasseln.
Grattis Heléna !!
Underbar bild i fototävlingen !
Så duktig du är !!
Ha det så gott under veckan !
Kram/Isa
Veronica sa…
Jaa, våren är verkligen på G, STORT! Du tar jättebra foton och jag väntar på att få specialundervisning ;)

Kram
Grattis vilken grej!
Superkul.
Allt gott
Annika
Eva Linnea sa…
Det är nog inte bara tur att du hamnar i FOTOtidning/ar, du är en duktig fotograf! Och visst är det skönt med miljöombyte. Kom från Småland i natt. Åsså är det skönt att våren har tagit några kliv framåt.
Kram från EvaLinnea
Grattis till vinsten och bilden i tidningen.Kram
Lena sa…
Så roligt med alla vinster, jag hoppas du köpt en lott och vunnit stort...till ett växthus som ska ha ett vackert tegelgolv kanske?

Kramar
Vad roligt. Inte konstigt att du vinner på dina bilder. De är jättefina!

Populära inlägg