Man har aldrig roligare...

...än vad man gör sig! Ute jobbar solen på men får kämpa mot nattens minusgrader. Sakta men säkert ger snön upp men det går utan tvekan väldigt, väldigt sakta. Men, nu är jag en person som lever efter mottot att det blir inte roligare än vad man gör det till så nu i påsk har vi påskpysslat. F är i en härlig ålder där allt är roligt och han vill göra allt med sin mamma och pappa. Det är bara att passa på och njuta för jag tror inte att han vill måla påskägg när han är 15.


Vid fönstret har vi tillsammans fixat påskris där äggen ligger och väntar på påskharen och det stora ägget. 


Tre år är en fantastisk ålder. Allt är spännande och ingenting är omöjligt! 


Det är magi! Jag insuper min treårings entusiasm och övertalar mig själv att våren är på väg. Ingenting är omöjligt och igår var vi ute i flera timmar. Jag mätte och drömde om växthus, F grävde efter robotar i snön och H tog fram grillen. 


Annars myser jag med påskpynt, blommor och god mat. Glad påsk på er alla underbara trädgårdsmänniskor och alla ni andra också :-)

Kommentarer

Marina sa…
Underbar ålder och så härligt det var när barnen ville göra allt tillsammans och man var deras stora idol i livet. Ta vara på det :)

Här är faktiskt hela familjen hemma ikväll och vi har ätit gott. Me like!

Nu har jag suttit och läst tillbaka på min blogg, april förra året. Då var jag frustrerad över ett bakslag som varade hela månaden i princip. Nu kan det väl inte bli så kallt i april ett år till? I morgon ska jag minsann klä på mig rejält och vara ute en stund. Bara måste!

Kram
Så fina ägg ni målat. Vad härlig han är din lille F:)).
Önskar er en fortsatt skön påskhelg.
Tack för dina gulliga kommentarer hos mig, jag blir så glad.
Kram Maria
Det är verkligen en härlig ålder, ta vara på den tiden!
Och det ser jag att du gör också ;)
Carina sa…
Härliga bilder och smittande inlägg!
Glad Påsk du också!
Luna Ek sa…
Ljuvlig ålder! F är som vårt barnbarn solstrålen Emma, tre år till sommaren. Hon suger verkligen in allt nytt, älskar alla farmors påhitt, pratar hela tiden,älskar blommor och trädgård. Tur att vi har henne här var och varannan dag, de bor nära oss.
Emma hälsar fortsatt Glad Påsk till din solstråle
Vilket härligt inlägg! Fina ägg ni målade. Kram Kristina
Louise sa…
Ser mysigt ut! Gillar nedersta collaget, fint! Glad påsk på dig!

kram louise
Härligt, du gör rätt bara njut för det går alldeles för fort, jag har en på 18 och en på 20 och det är ingen som ens bryr sig om påsken. Ett ont måste känns det som men jag lovar dom tillför massa annat i denna åldern och det är sant som man brukar säga att varje ålder har sin charm.

Anna
Lena sa…
Jodå, nog kan man måla påskägg när man är femton, om mamman tjatar!
För övrigt vill man inte göra allt med mamma och pappa (snyft).

En fortsatt Glad Påsk till er!

Kramar
AnnaHelena sa…
Å, vilka glada, härliga bilder!
Jo, tre år är en fantastisk ålder! Jag kan längta tillbaka lite till tiden när barnen var små, men samtidigt är det såklart jättekul när de är stora också! Och vet du; jag tror nog att F kan tänka sig att måla ett ägg med sin mamma även när han är femton. Det kan i allafall mina stora killar göra ännu! :-)

Kram // AH
Anonym sa…
Vilket lyckopiller till inlägg. Njuter av glada F och härliga bilder. :) Kraaaam!

Populära inlägg