Tiden går fort!

Det sägs att tiden går fort när man har roligt och visst är det så. För ett år sen åkte jag och F upp till Gävle och besökte Anna-Karin när hon hade öppen trädgård. Jag hade aldrig träffat Anna-Karin innan och hade inte en aning om hur hon var som person. Ibland bara stämmer personkemin och under det här året har hon hunnit besöka mig, vi har haft en heldag på Chelsea Flower Show och vi har åkt på Bloggar weekend. Tänk, det hade jag inte en aning om för ett år sen, tack Anna-Karin för alla roliga saker vi har hittat på under det här året. 

Idag, ett år senare, har jag suttit inne på kontoret hela dagen och halva kvällen. Jag tycker det är jobbigt när jobbet inkräktar på fritiden och trädgårdspyssel men det är bara att gilla läget. När allt har kommit igång på jobbet ska jag kompensera det med en dag i trädgården.


Annars planerar jag min Sissinghurstrabatt på baksidan och det är inte lätt att välja bland alla växter jag vill proppa ner i rabatten. Underbar beslutsångest som jag ska gotta mig i ett par dagar till.

Kommentarer

AnnaHelena sa…
Ja, det är jobbigt när arbetet äter upp fritiden. I längden måste jag kompensera, för att må bra. Den där balansen... :-)

Men du: vilken fantastisk ringblomme-blomning du visade i ditt förra inlägg. Härliga bilder!

Kram // AH
Ja hua. Nu är det mycket jobb som inkräktar på trädgårdstiden :-))) Augusti som är en sån toppenmånad i trädgården också.

Så fint med alla ringblommor. Det är gott att kunna skörda eget, även om det inte är mycket. Har inte heller jättemycket att skörda, men man blir så glad över det lilla.

Stor kram
Charlotte
Anonym sa…
Ja, plötsligt har det gått ett helt år sen Tusen Trädgårdar. Tänk vilken tur att du åkte till Anna-Karin den där dagen, för det har ju inneburit en massa kul för många fler än er själva! :) Även här är jobbet igång med besked. Det gäller att komma ihåg att andas... idag har jag tänkt sätta mig och lägga in några extra lediga dagar här och där fram till jul. Det kommer jag att tacka mig själv för sen när mörkret faller och förkylningarna radar upp sig. Ha en fin måndag! <3 Kram Hanna
Anonym sa…
Ja, tänk så himla mycket skoj vi har haft under det här året. Tack själv allra bästa du! :) Nu var det faktiskt flera månader sen vi sågs... Alldeles för länge sedan....
Inge kul när jobbet tar för mycket tid. Hoppas du kan kvitta tiden längre fram!
Stor kram!!!
Anonym sa…
Ja, tänk så himla mycket skoj vi har haft under det här året. Tack själv allra bästa du! :) Nu var det faktiskt flera månader sen vi sågs... Alldeles för länge sedan....
Inge kul när jobbet tar för mycket tid. Hoppas du kan kvitta tiden längre fram!
Stor kram!!!
Veronica sa…
Här är det oxå jobb!

Hur kunde tiden gå så fort? Både semestern och ett år?

Det är superkul vad många nya vänner man har fått genom bloggandet....
Det hade ivf inte jag en aning om att jag skulle få och är riktigt, riktigt glad över det!
Och du är en av dem, "syrran"

Kram
Marina sa…
Det är härligt när man känner att det stämmer så väl med någon annan person. Händer inte varje dag i vuxenlivet :)

Hoppas du kan ha tid för trädgården under veckan.

Kram
Roligt att hitta en så fin (trädgårds)vän!
Inte kul när det blir för mycket jobb. Jag har lite ledigt kvar. Kanske måste jag gå upp till heltid i höst och det vill jag INTE.
Ha det gott
Kram Maria
ja, det där med tid alltså. hade jag inte börjat blogga hade jag ju inte heller fått kontakt med dig och anna-karin. inte fått träffa er när ni var ute på er härliga roadtrip. inte heller hade du hälsat på här på Höjden och gett mig rådet att stamma upp den stora, buskiga enen på framsidan. det har jag gjort nu och det blev väldigt bra. tack för tipset. tänka va! tiden. och bloggen :-)
kram åsa
Ja, tiden flyver afsted, men hver årstid har jo sin charme. .-)
Kram
Birgitte
Lena sa…
Nog är det så att tiden springer iväg, särskilt nu när det börjar höstas ute lite, men vi är ju bara i början av augusti och vi kan få mer sommar och härliga trädgårdskvällar.

Och så fantastiskt mycket som händer på ett år; många nya möten, många nya tankar och erfarenheter...
Mycket att vara glad över!

Jobba inte för mycket nu!

Kramar
Inger sa…
Jättekul med alla trevliga kontakter genom bloggandet!
Kram

Populära inlägg