Kärlek vid första ögonkastet!

Ja, man kan bli kär i en sten, det kan jag konstatera när jag läser era kommentarer efter förra inlägget. Tack snälla för era tankar, alltid lika roligt att läsa!

Idag, efter att jag varit hos min frisör som håller till på söder i Stockholm, rusade jag så fort jag kunde till butiken FatCat som Hillevissan har öppnat. Ryktet hade nått mig att butiken är något utöver det vanliga och jag kan inte annat än hålla med. Jag blev helt och totalt golvad av allt vackert som fanns där och framför allt av den otroligt härliga butiksägarinnan som med säker hand regerar butiken. Oj, oj, oj vad jag kommer att hitta fina saker här. Tyvärr hade jag inte med mig kameran, skulle ju bara till frissan, så det blev några snabb mobilbilder. 


Urnorna och kvinnorna som jag verkligen ville lägga händerna på vägde för mycket. Jag skulle inte lyckas bära hem dom, men en sak är säker, jag kommer att komma tillbaka! Efter att ha hållit kvar stackars Hillevi 40 minuter över stängningsdags blev jag tvungen att slita mig från butiken och med en känsla som kan liknas förälskelse skuttade jag mot pendeltåget med två, lätta, nyinköp.


En skål som kommer att få rymma många dekorationer och en korg att lägga blommor i. När vi planterade våra första rosor hade jag en bild av hur jag skulle gå runt i en vit fladdrande klänning, stråhatt och plocka rosor i en korg. Ja, nu har jag korgen och stråhatten, bara klänningen som fattas.


Visst kan man bli förälskad i en sten men även i en butik som FatCat!

Kommentarer

Varför finns allt spännande och roligt i Stockholm?! Vill också åka dit och fynda!!! :) Måste nog få till ett sthlmsbesök snart. Inte minst för att träffa dig, underbara människa!
Unknown sa…
Har bara varit i butiken visuellt:)vågar knappt åka dit! Jag förstår att du e förälskad
Vilken fin butik! Roligt att falla pladask för något som känns helt rätt.
Fina saker du köpt, och klänningen ska du nog snart hitta:)
Ha en fin dag
Kram Maria
Eva Linnea sa…
Förstår att Hillevissans FatCat är något utöver det vanliga. Det blir ett besök där av mig så småningom, var så säker. Men då ska man tydligen ta bil med sig så man kan frakta hem allt man köper ;))
/EL
Har bara kollat på nätet vad hon har i sin butik.Verkar vara en shop helt i min smak.Har ju sonen boende i Stockholm så jag borde ju kunna få till ett besök.
Kram.
Marina sa…
Utan problem kan jag se dig i trädgården iklädd vit klänning plockandes rosor i korgen :).

Kul att du hittat en fin butik. Det är lycka när det händer.

Kram
Såna där orealistiska drömmar har vi nog alla haft. När 17 skulle man ha tid att uppklädd svischa runt i trädgården för att det skulle se tjusigt ut!?
Nej, här är det praktiska trädgårdskläder som gäller. Fast jag ska i ärlighetens namn erkänna att jag fixade mitt hår nyligen för att det skulle vara bekvämt - slippa föna eller locka - och se hyfsat ut när jag går ut tidigt. Innan permanenten såg jag mest ut som en "rugghöna" vilket kanske inte tillförde trädgården något direkt! *fniss*
Meta sa…
Tack för tipset, visste inte att den öppnat än.
Ja du det är lätt att förköpa sig på fina ställen.
Ha det gott
Kram Meta
Berit sa…
underbart ställe verkar det som!!Tur den ligger i S-holm annars skulle jag nog bli fattig:)
Ha en underbar dag!!
Lena sa…
Skålen kunde du ha haft redan i söndags!
Jag stod och höll i den, men så blev jag osäker om du skulle gilla den. Men det gjorde du visst!

Hon får ju hela tiden in så mycket fint så det är tvunget att åka dit ofta så man inte missar något. Och mottagandet man alltid får gör ju att det känns ännu roligare, eller hur?

Kramar

Laila sa…
Visste inte att hon öppnat butik, måste titta in där när jag har ärenden till Söder nästa gång!
Kram/Laila
Tins roser sa…
Wow så herlig denne butikken høres ut. Godt den ligger i Stockholm da, ellers hadde jeg vel kjørt dit ofte. Nå er jeg en skikkelig fan av Stockholm og har vært der mange, mange ganger. Hvem vet, kanskje jeg ender opp der en dag?
AnnaHelena sa…
Å, vilket fantastiskt tips! Dit ska jag absolut åka och kolla! Vi har inte så långt till Stockholm, och så har jag båda mina bröder där, så vi åker ju dit lite då och då!
Ser bara på dina mobilbilder att jag tror att det är en riktig "AH-affär"! :-) Fina inköp du gjorde!

Kram // AH
Veronica sa…
Har inte varit där.... Ännu!

Men jag förstår att den är underbar :)
Och, JA! Man kan bli förälskad i en sten !

Kram
Men jag ville se fler bilder! Eller helst besöka själv, så klart. Hmmm, det är ju inte sååå långt till Stockholm...
Kram
Katarina
Nora sa…
Va roligt att hitta såna affärer! Fina saker du köpte dessutom.
Kram!
Känns ju som ett måstebesök! Skålen var jättefin den skulle jag enkelt kunna fylla som bordsdekoration. Jag bär alltid med mig en korg i trädgården... ..fast jag har trädgårdskläder av praktiskt slag och korgen är full med etiketter, sekatörer, telefon, nycklar och en massa annat praktiskt jag inte vill springa och hämta jämt.
Hoppla, måste åka till ståkhålm. En hel timme på tåg. Men jag vet inte om jag törs kliva in i den där butiken som man hunnit få en hel del glimtar från nu, både på fejan och hos andra bloggare. Kram!
Louise sa…
Har förstått att butiken ska vara något extra! Nu bor man ju lite långt i från Stockholm... Den där korgen hade gärna fått bo hos mig! Ser fram emot ett inlägg med dig i fladdrande klänning klippandes rosor till din fina korg!

kram louise
Vilka fina fynd. Klänningen springer du på en dag. Bara så där. Det är ju då de bästa fynden görs...

Skriver som Berit. "Tur" att butiken ligger i Stockholm :)

Kram Tamara
Hillevissan har en sån skön stil, skulle gärna besöka hennes butik om jag kommer till Stockholm!

Populära inlägg