Befriande!

Ledsen att jag skrämde några av er när jag skrev förra inlägget. Det var inte meningen! Måste bara förtydliga att jag aldrig har funderat på att sluta blogga, aldrig någonsin. Det är helt enkelt för roligt!

Idag har varit en dag när vi mest har myst omkring. Ja, det vill säga jag och F, H har lagt om taket på boden. Imorgon har jag tre olika fotoplåtningar, en fyraåring, en student...hans mamma var inte nöjd med skolans bilder, och underbara M&A. Och fast jag inte vill det så blir jag alltid lite smånervös inför porträttfotografering. 

Gick ut med kameran i eftermiddags för att hitta lite inspiration men inget blev bra. Det är då det är så befriande med en fyraåring. F ville så gärna testa att fotografera så jag visade honom hur man gjorde och han smällde av en serie bilder. Alla bilder i det här inlägget är tagna av F.


Hans glädje över att kunna och hur bra bilderna blev smittade av sig på mig och jag fylldes av inspiration.


Ibland är det nog så att vi själva ställer till det för oss. Vi kanske ska göra mer som barn i yngre åldrar, släppa tankarna och bara göra. Kanske planerar och funderar vi ibland lite för mycket. Gör det svårare än vad det egentligen är.


Annars så har jag kommit in i höststämning och börjar snegla på tulpanlökar. Måste kontakta det engelska företaget som jag beställde så mycket snyggt från när jag var på Chelsea Flower show och se om de är på gång.

Kommentarer

Nora sa…
Vilka fina bilder!!!
Jag har också fått lite höstkänslor nu, även om det är varma fina dagar. Men det är något med luften och ljuset som gör att det känns som att hösten är här ändå.....
Lycka till med fotograferingen imorgon!
Kram!
Marina sa…
Men han är ju ett geni! Jättefina bilder.
Vi gör det nog för svårt för oss när vi fotograferar. I alla fall ibland. Jag har också dippar då jag inte tycker att något blir bra. Sen kan jag titta på andras bilder och tycka att de är kanon men samtidigt inse att mina egna absolut inte är sämre egentligen.
Inte så mycket höstkänslor här ännu men det beror nog på projektet. Det håller oss kvar i nuet, i sensommaren. Höst är mysigt och den känslan kommer säkert här också. Idag har vi haft ganska bra väder. Sol, 18 grader och lite blåsigt.

Kram och lycka till imorgon!
Ruben sa…
Mamma mia, sådan mor, sådan son!
En mästerfotograf i vardande?!

Ha det gott och lycka till med fotograferingarna som säkert går som smort!
/Ruben
Vilken duktig fotograf!!
Snart blir det en beställning av tulpaner här också:). Jg längtar lite efter det:)
Hade höstkänslor förra veckan, men nu är det hyfsat varmt och skönt, dryga 20° har vi haft idag.
Lycka till med alla fotograferingar i morgon.
Kram Maria
Laila sa…
Ja, nu får du nog inte ha den där kameran för dig själv längre! Han har påbörjat sin bana som fotograf!!! Egen kamera till jul, ett litet tips!
Kram
Någon har utan tvekan ärvt talangen från sin mamma. :) Och du, jag tror att det är bra att känna sig lite nervös. Då blir det riktigt bra och jag tvivlar inte det minsta på att det kommer att strålande bra. Du kan du vännen. :)

Kram Lotta
Felix sa…
Wow, vilka fantastiska bilder han tar! Äpplet faller inte långt från trädet... ;-) Han kan satsa på att bli fotograf till yrket när han blir stor, eftersom han redan tar så superfina bilder!

Helt rätt tänkt - vi krånglar nog till det för mycket ibland!

Sensommarhälsningar
Elisabet
Eva Linnea sa…
Fina bilder han har tagit din lilla 4-åring! Det bor nog en liten fotograf i honom också. Släppa loss barnet inom oss och bara göra, låta det flyta på, är en konst som vi, som du skriver, borde utöva oftare. Ha det gott!
Kram EL
Det var inte dåligt .Jättebra bilder tagna av F.Vad månde bliva av denna lilla man.
Kram.
samson sa…
Vilka fina bilder lillkillen tagit
ja,nu sneglar man på nästa år lökar beställda och nya växter i en ny stark färgskala inhandlade på Sofiero igår
ha det så bra
maggan
Anonym sa…
Woe, vilka fina bilder F har tagit! Tänk vad kul att ni kan dela samma intresse redan! Tage skulle jag inte våga släppa nära min kamera än, den skulle nog hamna i fågelbadet eller sandlådan i samma sekund som han fick ett nytt infall.

Är så imponerad av din energi, som alltid. Själv är jag så trött efter mina första veckor på nya jobbet, och har inte så mycket kvar till trädgården när jag kommer hem. Men idag ska jag i alla fall vattna, inte en droppe här på nästan två veckor nu, så det behövs.

Ha en riktigt fin söndag, och lycka till med fotouppdraget! <3 Kramar från Hanna
Margot sa…
Men oj, där har vi allt en liten mästerfotograf, jättefina bilder!
Ha det gott!
Kram Margot
Lena sa…
En till fotograf i familjen alltså?

Antar att det gått bra idag och har du fotograferat ute har det väl inte kunnat vara bättre väder!

Kram
Super. Nu måste jag nog läsa ifatt här. Den lille gossen har i alla fall känsla för foto, så mycket är klart!
Anna-Maria sa…
Härligt med tulpanlökar och planering för nästa säsong! Vilket företag beställer du från? Har dom bra lökar?
Fina bilder din F har tagit! Digitalkameror är ju så mycket roligare för barn än de analoga var när man själv var barn. Yngsta barnet här tjatar om en egen kamera. Hon får låna min ibland (när jag är med) och tycker det är sååå kul. Kram Kristina
Vilka välkomponerade bilder med skärpan på rätta stället! En liten konstnär det där :-)
Anita sa…
Wow ... vilka bilder! En blivande fotograf. Den nedersta bilden är ju superproffsig. Men han har ju att brås på.

Hoppas gårdagens fotografering gick bra.

Populära inlägg