Ibland...

...tar det tid innan man besöker det som ligger närmast där man bor. Nu ligger inte Torvans trädgård precis där vi bor men bara två stationer bort och ändå var det först idag som jag kom dit. Tack D för att du tog tag i saken och frågade om jag inte hade lust att hänga på. Har läste Torvans blogg länge och sett hennes fina saker på mässan så visst var det extra roligt att åka dit.


Så otroligt mysigt att komma till någons trädgård och få gå runt och titta på det som man sen kan köpa. Torvan är en riktig samlare och det finns hela tiden saker att upptäcka. Dessutom har hon många snygga saker i rost. Jag blev helt förälskad i det här fatet. Någon gång...


Det regnade mest hela tiden vilket störde mitt fotande men vi fick oss en rejäl pratstund och jag fick en massa nya idéer att fundera på. Det är ju så otroligt inspirerande att få prata med andra om hur de har gjort för att lösa olika problem.


 Självklart handlade jag en del, daglilja Hemerocallis Welchkins, iris germanica Beverly Sills, Blechnum spicant och Polystichum setiferum Plumoso multilobum. De två sista är ormbunkar men kan inte det svenska namnet. Dessutom hittade jag ett rostigt ägg med plättar i...går ju inte att motstå!


Var jag ska ha det vet jag inte men blir man förälskad så blir man förälskad. Lika bra att slå till! Torvans trädgård var jättemysig och jag är övertygad om att vi kommer att åka tillbaka. 

Kommentarer

Nora sa…
Kan bara instämma i din positiva kritik. Torvan är en jättemysig trädgård! Hög kvalitet på sakerna och växterna som är till försäljning gör inte saken sämre:-) Så mycket trevligare än att åka till någon av de stora "drakarna"....
Kram!
Verkar som ett mysigt ställe. Ägget med plättar i luften är superfint! Rolig och annorlunda detalj.

Kram Therese
Inger sa…
Låter som en fin dag trots regnet.
Kram
Sicket snyggt ägg!! Vill ha:).
Trevligt att hitta nya pärlor i sin omgivning.
Kram Maria
samson sa…
ägget med plättarna är så mysigt
ibland måste man bara köpa
ha det så bra
maggan
Ruben sa…
Sådana pärlor trodde man inte fanns på fel sida om sta´n! ;-)

Ha det gott!
/Ruben
Vem skulle inte göra plats för det lilla, söta, underbara ägget?
En självklar "baramåsteha"grej ;-)

Sommarkram / Therése
Merja sa…
Kul med nya mysiga ställen att besöka. Fint ägg!
Ha det gott!
Turid sa…
Et drømmested ser det ut som :) Egget er jo helt vidunderlig vakkert.
Fin søndag til deg.
Carina, 4 Seasons by Carna sa…
Har kikat på Torvans trädgård ibland jag också. Ser väldigt fint ut på webben. Och självklart att passa på när man hittar saker man gillar. Har ett skåp, några hyllor här där jag har såna där - jättebra att pynta med saker. För det är ju rätt kul att byta intryck ibland också.
Veronica sa…
Jo, dit behöver man åka har jag förstått :)
Det måste bli en tur dit innan vintern kommer!

Kramar
Eva Linnea sa…
Inspirerande!
Kram EL
Jättevackra bilder !
Så roligt att ha ett sånt mysigt ställe så nära dig !
Såg ditt inlägg om Rozanne .. har nyss henne intill solhattarna och det blir perfekt att hon får väva sig in som du beskriver.
Ha det så gott !
Kram/Isa
Lena sa…
Vilket bra tips, detta kände jag inte till.
Ägget väcker verkligen habegär!

Kramar
Törnrosa sa…
Vilka vackra och inspirerande foton du har tagit. Och jag blev jättesugen på allt fint.
Kram

Populära inlägg