Sluta blogga?

Nej, inte en chans! Det är för roligt och precis som trädgården är det min del av världen där jag bestämmer helt själv hur jag vill att det ska se ut, vad jag ska skriva och vilka bilder jag ska publicera. För mig är bloggandet ett sätt att uttrycka mig, ett sätt av många.

En annan sak jag gillar med trädgårdsbloggen är att det blir en dagbok. En dagbok över allt vi gör och över de små sakerna som sker i vardagen. När jag, som just nu, är överhopad av jobb och inte hinner vara i trädgården på samma sätt är det en lisa för själen att gå igenom gamla bilder. Hittade den här för ett par dagar sen. Jag fotade den för två år sen och jag drömde om att utöka rabatten och plantera Merrill. Staketet var inte helt uppsatt.


Igår såg det ut så här. En rabatt klar och Merrill står på plats. 


Önskar bara att jobbet inte tog så mycket tid så här i slutet av augusti men det är väl bara att gilla läget. Jag vet att efter alla möten i nästa vecka så lättar trycket och jag får mer tid till att fortsätta förverkliga alla mina trädgårdsidéer.

Kommentarer

Ruben sa…
Sluta blogga? Skräm inte slag på mig så där! Höll nästan på att få en hjärtattack. Puuhhh!

Ha det gott!
/Ruben
Nämen det var väl tur det :-) Skulle så sakna dig i trädgårdsvärden!!! Men precis så är det. Man styr själv över hur man vill göra med sin blogg - så himlarns praktiskt :-))) Ja jisses vad tudelad man är nu. Jag som jobbar hemifrån och sitter och tittar ut på trädgården när det är massor av innejobb som gäller. Men jag kan i varje fall äta lunchen i trägården :-))

Stor kram
Almbacken sa…
Visst är det kul att blogga, en egen liten värld med härliga människor.

Så kul med före- och efterbild. Så fint det blev. Ibland behöver man titta bakåt för att se att det verkligen har hänt rätt mycket. Härligt med projekt som verkligen blir klara.

Kram,
Maria
Vad jag hade saknat dig om du slutat blogga.
Jag kan inte heller tänka mig att sluta:).
Så roligt med före och efterbilder! Hoppas du får mer trädgårdstid snart.
Ha det gott
Kram Maria


Jösses vad du skräms!
Ja, att blogga är faktiskt ganska kul.

Trevlig kväll!
Ninnis sa…
Vilken tur att du bara ville markera en sanning och inte sluta på allvar....=)
Blogg = trädgårdsdagbok...där slog du huvudet på spiken...!!!

Ha det bra !

Kram Ninni
Marina sa…
Fy på dig att skrämmas så! Det är fortfarande lite dålig fart i bloggvärlden tycker jag. Många som har mycket att göra såhär i uppstartstider tror av jobb och sådant tror jag.
Jag har ju ett jobb som jag lämnar när jag går hem. Så vill jag ha det så jag är nöjd.
Har varit ute ikväll också och det var så skönt. Två härliga trädgårdskvällar på rad nu och det går framåt med vårt stora projekt.

Kram
Eva Linnea sa…
Vissa tider har man inte lika mycket tid att blogga och andra tider har man det. Så är det ju!! Ingee konstigt med det. Dagboken finns ju kvar och jag tycker som du att det är jätteskoj att titta på gamla bilder och/eller gamla inlägg. Då blir man oftast inspirerad för det har hänt så mycket, som man "glömt".
Kram från EL
Felix sa…
Du får inte skrämmas så där... ;-) Tur att du inte tänker sluta, för visst är det kul! Och det bästa av allt är att man kan bestämma helt själv när man har lust och tiden finns.

Så kul att se hur du planerade och hur det har blivit! Minnet är kort, så när man tittar bakåt på bilder kan man bli förvånad att det hinner hända en hel del...

Sensommarhälsningar
Elisabet
Lena sa…
Oj, vad orolig jag blev när jag såg rubriken! Skönt att jag
blev det i onödan.
Nog är bloggandet som en slags dagbok som det är roligt att titta i ibland?!

Kram och hoppas att det lugnar ner sig på jobbet snart.

Lena
Inger sa…
Nej, vi fortsätter, jag tröttnar aldrig på att dokumentera min trädgård.
Kram
Törnrosa sa…
Blev lite nervös först når jag läste din inledning! Men sen - härligt inlägg. Och det där med att ta fram gamla bilder och jämföra med nuet, en sån bra idé det är. Då förstår man hur mycket som egentligen händer i trädgården trots att det stundtals inte känns så.
Kramar från Törnrosa
Berit sa…
tänkte väl det:) men lite hicka fick jag allt...
Ha en underbar dag!!
Turid sa…
Oi, nå fikk jeg hjertebank..... Ikke slutte og blogge :)
Tins roser sa…
Så nydelig det er hos deg...og for en vakker port! Jeg er enig med deg, bloggen er et fristed, og jeg kan heller ikke tenke meg å slutte og blogge.
Inte får du det.Vad ska vi andra läsa då.Tur du kom på andra tankar.
Kram.
Anna-Maria sa…
Vilken tur för oss att du fortfarande bloggar så vi får njuta av vackra bilder och rolig text!
Jag tänker att det får bli som det blir. Ibland många inlägg. Ibland inte. Ibland långa, ibland korta. Det handlar om tid och lust. När andan faller på...
kram
/Katarina
Anita sa…
Oj, fick hjärtat i halsgropen när jag läste din rubrik. Jag är så glad över dina blogginlägg för jag älskar det skrivna ordet. Dessutom så visar du ofta "före och efter" och det är väldigt intressant. Så fint det blev med staketet och Merrill. Tyvärr så slutar många att blogga och övergår helt till FB och jag saknar många gamla bloggvänner och deras inspirerande inlägg. Själv har jag legat lite lågt med bloggandet i sommar men det beror på att jag haft problem med axlarna så jag har varit tvungen att ta lite "datorsemester". Men en sommar med trädgårdsarbete har gjort susen och nu är både jag och axlarna fulla av inspiration igen. Dessutom är ju faktiskt bloggen, som du skriver, en fantastisk dagbok.

Hoppas det lugnar sig för dig snart på jobbet så du kan återgå till ditt kära trädgårdsarbete! Och tack för att du fortsätter blogga.

Kram
Anita
AnnaHelena sa…
Tycker som du!
Just nu har jag en viloperiod från bloggen. Helt enkelt därför att jag inte haft någon lust. Och att blogga är ju inget jobb, utan något man gör för att man vill och för att man har lust. Så då får det bli lite stiltje ibland. Precis som med allt annat i livet. Man behöver vara ifrån ibland. Inget konstigt med det. Men nog vill jag ha min blogg kvar allt. Den är ju som ett litet skötebarn - en dagbok med betraktelser och bilder av vardagen. Som man kan sitta och se tillbaka i ibland. Och så alla er som man säger HEJ till ibland! Det är berikande. Så tack för din blogg och för dina hälsningar!

Trevlig helg! Kram // AH
Bloggandet tillför mycket roligt. Kul att du inte ger upp.
Har svårt att få upp bilderna eftersom jag sitter med en iPad med dålig uppkoppling. Gissar att det är en magnolia du visar på bilderna.
Trevlig helg
Birgitta
Hans sa…
Jag hann tänka, sluta blogga,va!
Jag hämtar andan och kan bara hålla med om att det här med bloggandet är riktigt trevligt.
FB är inte alls på samma sätt, de närmast sörjande (vännerna) skulle nog ledsna på mitt tjat och prat om växter och trädgård tror jag.

Trevlig helg!
Tur du inte tänker sluta blogga, då hade det blivit bra tråkigt. Tänk vad kul det är att se före och efterbilder! Att se det där man drömde om förverkligat. Ha en fin trädgårdshelg! Kram Kristina
Klart att du ska blogga på. Håller med dig, även om det bara är för sig själv man bloggar så är det ett sätt att uttrycka sig, ett härligt sätt. Kraaam Pia
Cheri sa…
This is gorgeous!
Katarinah sa…
Tack för ett inspirerande samtal idag! Nu SKA jag komma över tröskeln och få ordning på min blogg samt börja uppdatera den.

Fin och inspirernade blogg! Vad bra att du skriver upp datum och resultat för frösådder!
Jag undrar varje år: när var det nu igen...

Populära inlägg