Hon är på gång!

Kall blåst från norr gjorde att det var inte jätteskönt att vara ute om man inte var på baksidan i lä. Inne satte tapetsering igång och det blir bra. Ska nog ta och göra ett trädgårdsundantag när det blir färdigt och visa lite bilder. Vi har en liten väggsnutt kvar men när klockan närmade sig kväll kan man inte utmana en 2-åring med att bara göra lite till. H har fått göra det mesta jobbet eftersom jag, F, mamma och pappa var ute på baksidan.

Vi fortsatte med murbygget och nu är det bara att blanda cement och fylla rännan. Den är redo! Dagens hetaste är chilin, Chiluacle Negro, som är på gång. Den första blomman har slagit ut.


Annars laddar jag för att åka till Häringe slott imorgon och två dagars rektorsutbildning. Skoljuridik står på ämnet, "skolan och förvaltningsrätten" och "offentlighet och sekretess i skolan". Det är roligt och spännande även om det låter lite torrt men mest längtar jag nog till onsdag när jag ska vara ledig med F och mamma och pappa innan de ska åka tillbaka till Gotland.  

Kommentarer

Byronesse sa…
Hm, ja allt det där som står på schemat låter ganska knastertorrt.Fast det kanske är superintressant och buskul egentligen;-) MEN vad härligt att chilin blommar! Ha riktigt bra dagar så hörs vi!

Kram
Em
Oj, blommar den redan! Och mina frön som inte grott än...
Lena sa…
Hur GÖR du?
Jag har samma sort, de har nog långt kvar till blomning.

Häringe slott är väl fint, hoppas utbildningen känns fin den med!

Ha det gott!

Kram
AnnaHelena sa…
Ser fram emot tapetbilderna och ha det så bra på utbildningsdagarna!

Kram // AH
Så spännande med tapetseringen. Visa, visa bilder snällla sen :-)) Oh, chilli som blommar. Kan inte ett dugg om chili. Vacker blomma!!

Fortbildning är alltid kul tycker jag. Det behövs positiva och engagerade människor i skolvärlden!! SÅ... fantastiskt att du tänker fortbilda dig till rektor!!!! Vet inte om jag berättat det, men jag är lärare i botten. SO 4-9 hette det då.

Stor kram
Charlotte
Vad kul att det blommar....Ha så trevligt med utbildningen. Snart är det onsdag....det går så fort.

kram
Lite tråkigt låter din utbildning i mina öron.Men när man är intresserad så blir det ju annorlunda.Så kul att din chili blommar redan mina bara växer på höjden en så länge.MVH
Marina sa…
Jag vill inte vara rektor men skulle nog gilla själva utbildningen och föreläsningarna.

Men att du redan har blomma i chilin! Fattar inte det riktigt. Mina är pyttesmå.

Kram
Laila sa…
Men så långt din chili kommit! Mina små plantor har precis bytt blad. Kom väl igång lite för sent som vanligt...
Kram/Laila
Alltid kul med utbildning och säkert roligare än det låter :-)
Och redan blommande chili - kul!

/Annika
Lotta sa…
Oj, blommor redan! Imponerande! Hoppas du blir nöjd med utbildningen.
Ha det gott.

Populära inlägg