Bilder från mässan!

Sitter i soffan med lite trötta fötter och väntar på att showen ska börja. Varför inte passa på att välja ut lite bilder från mässan och visa för alla er som kanske inte gillar melodifestivalfinal. Hur var det då? Jo, för den som förväntar sig massor av blommor att shoppa så var det kanske inte någon höjdare. Men för alla som bara tycker om att se vackra saker så fanns det en hel del godbitar. Speciellt om man var smarta, som vi, och hängde på låset. Första 45 minuterna var det lugnt men sen blev det för trångt. 

Ett underbart bord som var fyllt av gräddbakelser och tårtor i form av blommor
Det blev inte så många inköp mer att jag såg detaljer och fick en hel del inspiration, inspiration i det lilla. Jag tittade på hur alla utställare hade löst olika detaljer. Bord ligger högt upp på listan eftersom jag vill tillverka några robusta, härliga utebord i sommar.


Den här pergolan och bordet har funnits i många bloggar. se på pelaren, så läcker. Ser hur gammal ut som helst och svår att få tag på. Titta på collaget nedan så ser nu hur den är tillverkad. Enkelt eller hur?
Bordet på mellersta bilden var så vackert!
Det är såna detaljer jag har sett hela dagen och naturligtvis vill omvandla till trädgården. Jag köpte lite saker. Fröer, etiketter och en koppabunkefat. Första bilden visar när den stod i montern och andra bilden är hemma med mina stackars pelagoner som behöver planteras om.


Hannu och Rune Kalf-Hansen lagade mat inför publik. Trevligt inslag som fick hela mässan att dofta underbart.
Det dukade bordet var utan tvekan ett av de vackraste inslagen. Stolarna var helt underbara och stämningen robust men ändå ljuv.
Det fanns inte bara trädgårdssaker utan även andra saker som lockade. Här är Em i fullfart att spana in en vacker sommarklänning.
Måste bara avsluta bildkavalkaden från mässan med en blomsterbild.
Nu är hoppet om våren här, det regnar ute och snön är nästan borta. Underbart!

Kommentarer

Kopparbaljan ser fin ut! Jag passade på i går eftermiddag när det var lugnt. Kom hem utan både vattenkanna med böjd pip och miniväxthus med kupa, men med flera goda idéer. Och både ögon och näsa vart mätta:)
Margot sa…
Kul att se dina fina bilder! Imorgon är det min tur att besöka mässan, tänker också "hänga på låset" när de öppnar:) Ska bli så kul med lite inspiration och idéer:)
Ha en trevlig helg!
Kram Margot
Tack för den fina rapporten från mässan, nu känns det som om jag också varit där:)). Mycket fint.
Kram Maria
Anonym sa…
Så mycket fint, kul att er dag blev så lyckad! Kram Hanna
Marina sa…
Härligt att snön smälter hos er nu. Många fina bord på dina bilder och även jag letar bord till ute.

Kram!
samson sa…
Kollade på Hannus blogg Rune Kalf-Hansen heter killen som lagade mat ihop med Hannu
Så kul att få se bilder från mässan när man själv inte har kunnat vara där
fin kopparbunke du köpte det börjar bli populärt med koppar
ha det så gott
maggan
Byronesse sa…
Tack för en riktigt, riktigt härlig GG-dag! Vilka fina bilder du fick med dig därifrån...För att inte tala om fyndet, den fantastiska kopparbaljan!

Jättekram!
Em
Jag håller med.. Mer rum än trädgård. Gillade också alla vackra dukningar. Spanade efter personer på 156,5 men såg inte dig någonstans.. ;) Ser fram emot Nordiska. :)
Kramar!
Hej

Fina bilder från mässan....nästa år så måste jag också dit....

Kram Ha en bra dag
Oj kul att se, vi måste nog öva på hur vi ser ut så folk inte tror vi är helt skogstokiga. :)

Populära inlägg