Storm & drömmar!

I morse när jag gick till jobbet möttes jag av månen som kämpade sig igenom molntäcket. Eftersom det är Lucia hade jag kameran på axeln, måste ju fota årets Luciatåg, och fångade det magiska ljuset. I högerkant står en enorm gran. Granen står i en sluttande backe och nu när det stormar utanför husknuten kan jag inte låta bli att snegla ut genom fönstret och hoppas på att den står emot vindarnas kamp.


För att distrahera mig surfar jag in på trevliga bloggar, fotosidan.se för att läsa om nya kameror och olika frösidor. Tänk vad lätt det är att drömma sig bort. Impecta har lite nyheter och vem vet kanske slår jag till och tokodlar i början på året. Just nu har jag en brinnande lust att sätta igång.

Bilderna är från Impecta
Jag hade sagt till mig själv att inte börja titta på fröer förrens efter jul men tji fick jag. Nu kommer H med Luciaglögg, kan livet bli mycket bättre? Storm ute, mys inne! Livet är underbart! Tack alla för era uppmuntrande kommentarer, känns verkligen härligt.

Kommentarer

Vilket härligt positivt inlägg, och vilken maffig bild på månen...Fortsätt mysandet, det låter ljuuvligt :D. Kram Marie

Ps.Gluttade också på Impecta ikväll, och "gick igång", igen, haha. Ds
Marina sa…
Så du har börjat kolla fröer alltså!? Jag kollade bara snabbt när katalogen ska komma och sen lämnade jag sidan igen. Det är liksom tradition att jag börjar ta tag i nästa säsong i mellandagarna. Impectas fröer är bra tycker jag. Beställer oftast en del grönsaker av olika slag och jag brukar även försöka mig på att så olika perenner.

Din månbild är perfekt! Jag är så imponerad av din fotografering. Du är en av mina förebilder på det området. SÅ fin!

Här är lusseglöggen uppdrucken och jag ska sova snart.

Kram!
Frökataloger...Aaaaa, hålla för öronen går ju men inte ögonen! Jag klickade snabbt bort Impectareklamen i min mailbox. Något vill jag ha kvar till de dagar det verkligen inte går att vara ute och leka trädgård:)
Vilken mäktig bild på månen! Hoppas granen inte hittar på några dumheter, utan står stadigt kvar!
Jag har kvar lite frön som jag inte hann så i våras, de tänkte jag så ute snart. Visst längtar man efter att få sätta igång!
Gott med glögg.
Kram på dig.
AnnCharlotte sa…
Månen är magisk.....
Storm ute, mys inne låter som ett utmärkt mantra att ta till när det är busväder :)))
Ha det bra :)
Näe, du får inte! Jag försöker att hålla tankarna borta från trädgård allt jag kan just nu men det är inte lätt! En promenad till tvättstugan och tankarna börjar virvla runt. Ett woodland, köksträdgården, odlingslimporna på åkern, alla rosor och tulpaaaanerna som bara väntar på att titta upp! Näe, nu MÅSTE jag sluta fundera på våren. ;)

Kraaam/ Anna
Ann-Sofie sa…
Jösses vad det suger i odligstarmen. Hoppas Impecta snart tänker sända en katalog till mig med......

Populära inlägg