Mörbultad!

Idag känns det som om jag har blivit överkörd av en truck. Igår hade vi premiär med Stjärnjul och dagarna innan har varit minst sagt hysteriska.

Tredje advent!
Innan kvällsföreställningen hann jag köpa nya amaryllisar på torget utanför. De gamla var inne på sista versen. Jag hittade sex stycken i en lite annan röd färg än de som jag brukar köpa. Så idag, innan T och M kom på besök för att fira F´s födelsedag som är den 14:e, satte jag upp dom i fönstret. 


Att sätta ihop en produktion som Stjärnjul på den korta tiden som vi har är ett helt galet projekt. Ett underbart galet projekt! Min roll är som regissör och spindeln i nätet och klyschan att kunna hålla många bollar i luften är bara förnamnet. Men vad roligt det är!

Tjejerna och Daniel i White Christmas
 Vet att jag totalt flippar ut från trädgårdstankar nu men det är svårt när man är mitt uppe i ett sånt här projekt.Årets artister är Daniel Lindström, Jeanette Köhn och Dogge Doggelito, en härlig mix av personligheter och röster. Dogge är konfrencier och kör en rapp som får hela lokalen att gunga. Jag har funderat fram och tillbaka med hur jag ska göra med kören och har kommit fram till att sluta. Sluta med den delen som innebär barbershop och tävling. Det tar alldeles för mycket tid från allt annat jag vill göra men framför allt från min familj. Stjärnjul ska jag dock fortsätta med eftersom det är under en koncentrerad tid som jag bokar upp kalendern. Resten av jobbet kan jag göra när jag har tid. 


Beslutet känns helt rätt och nu kommer jag få mer tid för andra intressen som trädgård och fotografering. Intressen som är lättare att kombinera med familjen. 

Kommentarer

Vilka underbara bilder från er/era konserter. Kul att ro iland projekt och se resultatet. Och i detta fallet inte minst av allt HÖRA det. Jag förstår att ditt beslut att sluta i kören inte har varit lätt. Ibland får man trycka på pausknappen och fundera över vilka prioriteringar man har. Det behöver ju inte innebära att du aldrig kommer att börja sjunga igen.

Ha en fin start på nya veckan
Hälsar Åsa
AnnaHelena sa…
Var sak har sin tid, småbarnstiden har sin och körsången och annat har sin. Ibland måste man sortera och prioritera och ditt beslut är säkert helt rätt taget utifrån din känsla. Klart är ju att tiden med barnen när de är små aldrig kommer tillbaka. Körsång kan man däremot ägna sig åt hela livet om man vill. Så ta du en paus och njut av att disponera din tid som du vill!

Kram på dig och pusta nu ut efter ett lyckat körprojekt! (Ser jättekul ut! :-)

// AnnaHelena
Lena sa…
Låter som om du haft en härlig helg, trots att du fått jobba hårt! Hade så gärna velat vara där och sett föreställningen. Nästa år kanske?

Måste kommentera några sammanträffanden i ditt inlägg: Jag passerar blomsterkillarna du köpt amaryllisarna hos på väg från och till jobbet och brukar ofta handla hos dem.

På min första arbetsplats var Dogge ett av barnen, fast han kallades förstås Douglas då. Minns honom som en nyfiken glad kille!

Ha en fin vecka!

kramar
Men vilka fantastiska bilder! Har suttit och läst tillbaka, för det var ett tag sen jag tittade in. Tiden räcker inte till - precis som du så klokt beskriver. Tråkigt att välja bort något som du gillar så mycket men du får istället tänka på vad du väljer istället. :)
Massa kramar!
Vad roligt och spännande att sätta upp en hel julshow! Wow vilka bilder. Kul att du visar. Inte helt lätt för dig att välja bort kören förstår jag, men du får mer tid med familjen.
Ha det gott!
Kram Maria
Marina sa…
Så härliga bilder, vilken glädje.
Ibland är det ju så att man måste göra val och även det som är mycket roligt kan bli för mycket. Skönt att ditt beslut känns rätt och jag hoppas att du kommer känna dig nöjd även framöver.

Kram!
Vilken helg! Underbart galet låter det som. :) Så roligt att få ta del av den delen av ditt liv och se bilder från er konsert också.

Jag förstår att det inte är ett beslut som du har tagit lättvindligt utan att det har mognat fram under en längre tid. Och när man väl har bestämt sg för ett beslut brukar det kännas bra att ha tagit steget. På väg mot nya mål och äventyr. Dessutom behåller du ju ena foten kvar vilket känns både tryggt och roligt.

Jag gillar verkligen dina härliga upp-och-nervända amaryllis skarpt. Så fina!

Njut av veckan och stor kram till dig!

Kram Lotta
Laila sa…
Vilket jätteprojekt! Förstår att du är alldeles slut om kvällarna! Men det måste vara en härlig känsla att få det hela att fungera! Lycka till i fortsättningen!
Ha det gott!/Laila
Vilken konsert! Och vilka artister! Imponerande.
Ja, jag tror också att man får gallra lite ibland bland sina åtaganden, det går inte med allt.....tyvärr.
Dina amaryllisar är så fina!
Agneta kram
Men vilket projekt! Förstår att det tar mycket av din tid, men du måste vara otroligt duktig! Och inte bara på kör-projekt, utan även foto... jag blir så inspirerad!
Jag tycker du resonerar så klokt, så klokt även om det inte alltid är lätt att välja. Men en lite del har du ju kvar, och det går att ta upp igen i framtiden. Man har småbarnstiden till låns så kort tid, så passa på och njuuut. Stor Kram till dig! //Marie
Jag är så imponerad av dig! Att få ihop en sådan föreställning kan inte vara någon barnlek!!!!

Måste vara svårt att ta ett sådant beslut att sluta med något man tycker så mycket om att göra. Men ibland måste man lyssna på sin inre röst... Stark, det är vad du är!

Kram/ Anna

Populära inlägg