Let it snow, let it snow, let it snow!

 Helgen har varit galet intensiv med konserter. Inte undra på att jag är hemma med feber idag. Jag kände redan i torsdags att jag var hängig med det var bara att slå ur hågen och bita ihop. Jag vet, inte så smart, men ibland har man inget val. Inte om man inte är jättesjuk.
Konserterna har gått hur bra som helst. Till fredagens konsert hyrde jag en kamera med objektiv som är Canons variant av Rolls Royce. Det var sanslöst roligt att plåta med den och det har naturligtvis skapat ett ha begär... Nåja, det får vänta och så länge fortsätter jag med min 40D som jag gillar skarpt. I trädgården har det kommit snö. Blöt och varm snö, men det är snö. Eller sö som F säger. Jag hoppas så att snön får ligga kvar över julafton men jag är orolig för att den kommer att smälta  eller regna bort.
Rosorna har fått sig ett ordentligt täcke och nu måste de väl ändå ge upp. Jag är helt fascinerad över att de har fortsatt sätta knopp och blomma ända fram tills nu. Vår tomt har inget solljus överhuvudtaget från mitten av november och köldknäppar med minusgrader har det varit. Jag trodde rosor behövde minst sex timmar sol och värme. Någon som har en bra förklaring?


Trädgården bäddas in och ger nya vyer och bilder. Det är ju så vackert när snön lägger sig.


Dessutom tycker jag att staketen blir riktigt dekorativa med snötäcke. Strukturen kommer fram på ett helt annat sätt.Måste bara avsluta med en bild på mig och Daniel Lindström som enligt mig måste vara Sveriges bästa manliga sångare. 
Han har en otroligt bra röst och han kan sjunga precis allt. Dessutom är han trevlig och ödmjuk. Honom vill vi gärna ha tillbaka!

Kommentarer

Vad läckert med snön över de fina rosorna!! Otroligt att de hållit ut så länge. Mina somnade in ändå tillslut för ett tag sedan. Och så vackert med det glittrande snölagret över staket och trädgård. Det blir liksom lite magiskt ändå med den ljusa snön. Har läst ikapp mig nu och så om dina körengagemang. Förstår att det kanske inte varit lätt att ta ett beslut kring det hela.... Det är ju så roligt med körsång. Såå fin bild på dig och Daniel!!

Stor julkram!
Kram
Charlotte
Marina sa…
Du är ju hur snygg som helst där ihop med Daniel. Jag har aldrig träffat honom men har ändå en uppfattning om att han är trevlig.

Snö vill jag också ha. Vi har inte fått någon alls så skicka gärna hit om ni har över. Ha!
Så vackra bilder du tagit på rosorna med snö på. Kanon!

Krya på dig nu så det blir en frisk julhelg.

Kramar!
Wow, vilket kort! Ni är ursnygga! Vad mysigt att du fått snö som du vill ha! Härligt att det gått bra med konserterna, men nu får du allt se till och ta det lugnt och kurera dig!
Krya på dig!
Kram Maria
AnnaHelena sa…
Jättehäftigt kort!
Kommer i håg att jag verkligen gillade Daniels röst när han var med i Idol.

Visst blev allt annorlunda direkt det kom snö. Låt oss hoppas att den ligger kvar över julhelgen! För en gångs skull har jag hunnit med allt (tror jag) som ska göras i trädgården före vintern. Förra året kom snön så tidigt, men i år fick man ju nästan ett par extra månader på sig att stänga och plocka undan för säsongen!

Kram // AH

Kram // AH
Vilken vacker vinterträdgård. Önskar det där vita kunde hitta hit till oss också. Barnen längtar så. Och jag med.

Så kul att få prova på finfina kameran. Och vilken tjusig bild på dig och Daniel. Ni strålar. Håller med om han har en fantastisk röst.

Ha en fin julvecka och blås gärna ner lite snö till oss;-)

Hälsar Åsa
Visst är det härligt och en annan känsla av vinterträdgården? Så mycket snö ni har! Hoppas vi får ha en vit jul... Det strålar om fotot på dig & Daniel ;). Vila upp dig och njut av julen! Varm kram från mig

Populära inlägg