Sissinghurst?

I går hade jag en heldag och kväll med tjejgänget som jag reser med en gång per. Vi började prata om nästa resa och bestämde oss för England, London och området sydöst om London. Jag frågade snabbt om de kunde tänka sig att lägga in ett trädgårdsbesök på agendan och snälla som de är så gick det med på det.


Nu börjar ju funderingen på vilken trädgård ska vi satsa på. Sissinghurst ligger i området och är ju en av Englands mest kända. Bilderna har jag lånat från national trust organisation. Finns det andra trädgårdar som är finare, roligare eller mer sevärda? Nu har jag ytterligare en dröm att drömma och undersöka innan vi åker på resan. Lycka!

Kommentarer

Marina sa…
Vilken dröm! Jag är inte så mycket för att resa egentligen. Hemmakär! Men till England skulle jag vilja för att titta på landsbygden och trädgårdar.
Har varit i England och Då bla London men det var för lääänge sedan, innan jag blev trädgårdsintresserad.

Kram!
Lena sa…
Jag vet inte om den är mer sevärd än Sissinghurst, men absolut spännande att se.
På taket 6 våningar upp till ett hus i Kensington ligger Kensington Roof Garden, en 5000kvm stor trädgård.
Man kommer till trädgården via en hiss från någon slags (kontors-)lobby. Mycket märkligt och spännande!
Dessutom är det gratis inträde!

Jag var där med tre vänner i maj och i slutet av april åker jag dit med familjen. Gillar!

Kramar/ Lena
Åh, vilken undebar resa att längta, planera och se fram emot! Är helt övertygad om att ni kommr att få det fantastiskt roligt. :)

Det finns ju så otroligt många fina trädgårdar i England men Sissinghurst är alltid Sissinghurst och kommer inte göra dig besviken. :)

Ta hand om dig och ha en fin kväll!

Kram Lotta
Åh så härligt att ha något sådant att se fram emot!! Det blir inte alltför ofta jag kommer iväg på några resor, men min tid kommer ;). Tänk vad mycket det finns att upptäcka... Kram Marie
Jag ska också till england till våren. Åker inte med några trädgårdsentusiaster direkt... ;)men jag skulle också såå gärna vilja se sissinghurst. Ska hålla koll här om du får fler tips. ;)
Kramar!
Åh, vad roligt! Härligt att ha något att se fram emot och planera kring.
Ha det gott!
Kram
Vilken underbar resa att se fram emot. Kul att att ha ett kompisgäng att åka med regelbundet. De kanske blir trädgårdsbitna de med ;-)

Hälsar Åsa

Populära inlägg