I väntan på tomten!

Julafton, en magisk dag och fylld med förväntan och känslor. Just nu är min favoritstund på julafton. Klockan är snart 23 och allt har lagt sig. Magen är full med god mat och julgodis. Alla är glada och nöjda...och de flesta sover i sina sängar. Det är just nu som jag känner av Julaftons magi som mest. Det är just nu som jag tycker mig se en tomte som smyger utanför husknuten. Och det är just nu som jag som mest njuter av allt som är jul. 


 F har sagt paké (paket) minst 200 gånger idag och vi har svarat att efter Kalle kommer Tomten och då får du paket. Gissa om spänningen var stor och till slut kom han, Tomten!


Vår gran är färggrann och påminner nog mest om en Disneygran men det är så vi vill ha det. Mycket färg och många blommor. Röda och vita amaryllisar finns i hela huset. I torsdags var jag på Hötorget i Stockholm och de sålde fem stycken för 100 kronor... Jag tror jag kom hem med 15 stycken! Vill bara önska er alla en riktigt God Jul och en underbar fortsättning på julhelgen! Kram till alla er underbara läsare!

Kommentarer

Önskar dig en riktigt God Jul!

De är så övervänta på tomten barnen. Både stora och små, bara på lite olika sätt ;-)) Hos oss sprang småkusinerna till fönstret hela tiden för att spana efter tomten.

Julafton är mysig, men det är som du säger efteråt och nu på dagarna som kommer som det allra mysigaste är.

Kram
Charlotte
Härligt att kunna frossa i blommor. Det ser ut som ni hade en mysig julafton och det är bara att hålla kvar den känslan under kommande dagar.

Hälsar Åsa
Marina sa…
Så lika de är på bilden, far och son!

Visst är det lugnet som sänker sig som är det mysiga. Här håller det lugnet i sig idag också. VI bara slappar och myser. Maken fick ett frågespel som vi ska prova och jag fick en bok om fotografering som jag ska förkovra mig i, ett bra tag.

Kramar!
Så söt han är lille F, ser så förväntansfull ut. Ingen tomte här i år, W är för stor nu... Visst är det skönt nu när lugnet infaller, och man kan gå i pyjamas länge. I alla fall till kl 14, för sedan ska vi på julmiddag hos D's föräldrar:)).
Vilka vackra amaryllisar du har!
Kram på dig.
Vilken fantastisk jul ni har haft! Jag äääälskar känslan man har såhär dagarna efter jul när man tar det lugnt och alla ska och måste är bannlysta. Ljuvligt! :) Snart ska vi gotta in oss i frölistor och planera hela nästa trädgårdssäsong. Eller huuuur! :)

Kram/ Anna
AnnaHelena sa…
Julen får en helt ny mening när man har småbarn omkring sig! Så mysigt med den där förväntansfulla blicken som din lille F har där på bilden!

Hoppas ni har riktigt sköna dagar nu i Jul!

KRAM // AH
Gunilla sa…
Vilken fin bild av den förväntansfulla sonen. Man blir riktigt glad av den.

Önskar er alla en fin fortsättning på julen

Gunilla
Anonym sa…
Vilken fin julafton ni hade! Här blev det också väldigt fint och känslan av att fira jul i nygamla huset är underbar. Önskar dig och familjen god fortsättning! Kramar från Hanna
Tänk, tomten kom!
God fortsättning
Agneta kram
AnnCharlotte sa…
Den där skräckblandade glädjen inför tomtens ankomst kan jag sakn nu när ungarna är större och tomten helt avdramatiserad...
Ha det riktigt bra .)
Mysigt du har haft!!. Bilderna är så fina. Kul med alla barns förväntningar...både små och stora :-))

I mitten av den här veckan ska jag till Stockholm . Då ska jag försöka komma ihåg blommorna på Hötorget.

Kram
Katarina sa…
God fortsättning!
Det ska bli spännande att se hur din växtlista kommer att se ut till nästa säsong... ;) Tack för din gulliga kommentar. Ligger och pöser i soffan och får inget vettigt gjort . Har ju så förbenat svårt att inte göra någonting! ;)

Varm kram/ Anna

Populära inlägg