Nyårsafton!

När jag var yngre gillade jag aldrig Nyårsafton. På något sätt så var förväntningarna alltid för stora, för alla, och kunde aldrig riktigt uppfyllas. Nu tycker jag att det är en skön dag fylld med sentimentala minnen över året som varit och förhoppningar kring året som ska komma. 
Mycket beror det nog på att vi tar det lugnare nu, inga stora jippon eller fester. H lagar trerätters med hummer, oxfilé och créme brulée. Vädret är perfekt, minus sex grader och hela tomten är täckt av frost eller sö (snö) som F säger. Överallt finns små konstverk. Jag tycker det är så vackert med frost i olika fröställningar och jag misstänker att jag inte är ensam. Iskristaller, som är så svåra att fånga på bild. 2011 kommer att vara det år då jag blev riktigt trädgårdsbiten och det märks inte minst i bloggen. Så många fler inlägg, tankar, idéer, nya bloggföljare, nya bloggar att följa och bloggvänner än 2009 när jag började. Nu ser jag fram emot 2012 och alla projekt som jag vill genomföra. För att inte tala om att få se alla projekt som ni tar er för under året. 


Välkomna alla nya följare, och välkomna alla gamla, till ett nytt härligt trädgårds år! Ett trädgårds år som här på bloggen kommer att starta med trädgårdsdrömmar, trädgårdsfunderingar, frösådder och en tävling. Mer om det 2012, visst är väl livet för underbart!

Kommentarer

Vi har mer och mer gått in för det lugnare nyåret, med mys och tillbakablick och god mat.Ett underbart nytt oskrivet år ligger framför oss- visst är det härligt?! Stor nyårskram //Marie
Marina sa…
Ja, livet är underbart! Hoppas på att få läsa många givande inlägg från dig under kommande år. Trivs bra på din blogg.

Gott nytt år!
AnnCharlotte sa…
Visst är det härligt och spännande med ett nytt år framförsig.....
Gott nytt år :)
Lena sa…
Önskar dej ett nytt spännande år!

Kramar
Katarina sa…
Tror det är många som har besvikelser i bagaget på grund av för höga förväntningar. Jag är en av dem.
Gott nytt år!
Vilket härligt krispigt inlägg på årets sista dag!
Hihi, vår nyårsmiddag är väldigt lik er, vi har dock pilgrimsmusslor istället för hummer. Daniel lagar all mat, jag gör cremebrulen, men i år tror jag brulen skiter sig (ursäkta uttrycket) för vår ugn håller på att gå sönder.
Vilken härlig roslista du har, många riktiga skönheter där, jag tog mig friheten att skriva ut den så jag kan kolla upp de rosor jag inte vet hur dom ser ut.
Tack för alla gulliga kommentarer!
Önskar dig och din familj Gott Nytt År!
Så ses vi 2012.
Kram
Tittade in hos dig för att få vackra frostbilder på nyårsafton. Tack och Gott nytt år. Vi kanske ses igen på trädgårdsbloggen. Kram Pia
Då ska jag kika in hos Flora Linnea, gör det rätt ofta:)). Min höstleverans med nya Austin är där ifrån.
Rosenposten i Danmark är rätt bra också, handlade där ifrån för några år sedan och det var bra kvalité. Kanske inte ska fresta dig mer...;)). Förra våren beställde jag från Koggens rosor, lite billigare och bra kvalité men allt finns inte tyvärr. Fast detta vet du säkert redan:)).
Nu ska jag försöka få ordnig på min katastrof creme brulee...
Kram
Johnna G sa…
GOTT NYTT ÅR! Tack för alla fina kommentarer från dig under året som har gott. Det uppskattas verkligen!

Vilka vackra bilder du har tagit. Verkligen fint med frost och kristaller. Vi hade frost första gången i går men jag hann aldrig med fotograferingen. Ja ja, det kanske hinns med under vintern.

Hoppas att 2012 blir ett härligt och framgångsrikt år för dig. Kram
Vilka fantastiska frostbilder du tagit!! Tack för i år och alla härliga inlägg. Tänk att vi redan liksom kan börja tänka att vi är inne i ett nytt trädgårdsår, räkna ner till våren och att vi snart får börja påta ute igen. Fantastiskt. Fast just idag med -8° känns våren avlägsen hos mig i alla fall hihi....

Önskar dig ett Gott Nytt Trädgårdsår!
Nyårsdagskramar
Charlotte

Populära inlägg