Att hänga upp och ner!

Dagens tema hos Katarina är upp och ner! Min tolkning på temat måste ju bli mina juldekorationer i glasverandan även om jag redan har visat dem. Amaryllisarna som hänger upp och ner. Så vackert och lätta att fixa.I två veckor har jag nu haft dem i fönstren och nu börjar det bli dags att byta ut dom. Ska köpa nya i dag. Ute yr snön och jag väcktes av F som högt ropade:

- Sö mamma, sö! Kommm, mamma kommmm! Tå sö! Hej då, sö!

Allt som är mycket är två! Har kört rep inför konserterna och är lite mör, inte helt lätt att ha koll på ljud, ljus, 180 körsångare, fyra dirigenter 19 musiker, en kapellmästare och tre gästartister... Ikväll är det genrep och finns det någon som vill gå på gratis genreps konsert så mejla mig troja69@hotmail.com så fixar jag biljetter. Ha en underbar fredag hos http://rosorochris.blogspot.com/2011/12/blooming-friday-upside-down.html

Kommentarer

Jag har också blivit med upp-och-ner-amaryllisar. Tack för tipset.

Lycka till med konserterna. Hade gärna kommit och lyssnat om jag bott lite närmre.

Ha det fint. Hälsar Åsa
AnnCharlotte sa…
Jag tänkte direkt på dina amaryllisar när jag läste vilket tema det skull vara.
Lycka till med genrepet. Synd jag bor så långt bort.
Ha det bra :)
Gunilla sa…
Härlig tolkning.
Smart och snyggt med amaryllisarna.

Ha en fin helg

Gunilla
Berit sa…
Lycka till med genepet och konserten!!!det är nyggt att ha amaryllisar upp och ner men jag har inget ra ställe att ha dem ni i mitt nya hus, får klura på det lite mer:)
Ha en underbar dag!!!
Åh vad det skulle vart mysigt att gå på genrep! Tyvärr der det ut som jag måste jobba både sent idag och i morgon, suck! Och jag som skulle ha Marie-mys helt ensam i kväll...men det blir väl fler gånger;). Lycka till och kram till dig! //Marie
Louise sa…
Har aldrig provat uppochnervända amarylisar! Fint är det i alla fall! Klart du får låna bilden på Jackie in pink! Jättefin blomma som kommer igen lika fint om man klipper ner den efter första blommningen.

kram louise
Louise sa…
Har aldrig provat uppochnervända amarylisar! Fint är det i alla fall! Klart du får låna bilden på Jackie in pink! Jättefin blomma som kommer igen lika fint om man klipper ner den efter första blommningen.

kram louise
Cika sa…
Så fint och annorlunda julpynt!
/Cika
Vad fint med amaryllisar som hänger upp och ner. Kram
Marina sa…
Jag vill ju gå men det är lite långt mellan oss tror jag.

Upp och nervända amaryllisar har jag också varje år. Ingen ännu men om där är öppet på söndag ska jag köpa. Har pysslat och fixat alldeles för lite i år men jag har inte ork och inspiration på kvällarna.

Ha en riktigt mysig helg!
Anette sa…
Så kan man göra med amaryllisarna, det visste jag inte.
genrep och konsert, ytterst gärna, om det inte varit för avståndet..

/Anette
Vackra amaryllisar! Och så gulligt med två snö :-)

Ha en fin helg

/Annika
Unknown sa…
Ja, det är verkligen ursnyggt med amaryllis upp och ner! Dina är särskilt fina:)
Ha en skön tredje advent,
Charlotta
Katarina sa…
Jag hänger också mina amyrillisar i fönstret så där. Tycker de gör sig så bra upp och ner.
Giga sa…
Mój amarilis jeszcze nie kwitnie, ale jak zakwitnie to też spróbuję go dać kwiatem w dół :-).Zabawna interpretacja tematu zabawy. Pozdrawiam
Du är så duktig! Kan tänka mig att det inte är helt lätt att få ihop det hela med en massa körsångare osv. Jag är imponerad! :)

Bullbakande mammor finns det så många av så jag tycker du ska köra på det du tycker är roligt! Ingen blir glad om man inte gör det man själv brinner för... Det går sååå bra att handla färdigt också, och förresten, vem har sagt att mannen i huset kan vara en bullpappa? ;) (I jämnställdhetens namn...) *haha* Ha nu en underbar söndagskväll!

Kram/ Anna

Populära inlägg