Rosor med posten!

I fredags beställde jag rosor och lökar hos Flora Linnea http://www.floralinnea.se/ och idag kom de. Helt otroligt! Bilderna ser lite skumma ut men det var mörkt så skärpan blev inte så bra och blixten är väl inte heller en stämningshöjare.


Alla rosor utom en, Golden cover, fanns och de var sammanlagt 15 stycken som låg välförpackade i ett ganska litet paket. När F somnat plockade jag upp rosorna ur paketet och ställde dem i en balja med vatten och jord. Imorgon ska de ner i jorden. Otroligt smidigt och billigare än om jag hade köpt dem på Zetas eller någon annan handelsträdgård.

Annars är jag väldigt irriterad på blogger. Försöker skriva kommentarer på flera bloggvänners inlägg men de kommer inte upp. Så fort jag trycker på skicka kommentar knappen så blir det blankt. Hanna, Maria, Isa och AnnaHelenas bloggar är oftast drabbade. Speciellt jobbigt känns det med att inte få iväg en kommentar till AnnaHelena just nu och om du läser det här så vill jag bara att du ska veta att jag tänker ofta på dig och din närstående. Jag sänder all min energi till er och hoppas att allt ska lösa sig. Ditt inlägg om Tid är så klokt skrivet och jag hoppas att du verkligen får ur dig alla dina tankar och känslor. Att du har någon att prata med. Massor med kramar till dig!
Tack för alla härliga kommentarer på förra inlägget, ni bloggare kan verkligen förgylla en gråmulen vardag. Kram på er!

Kommentarer

Halloj! Jag har sett att det är flera som har problem med att kommentera. Jag har inte alls det problemet. Prova att byta webläsare till Chrome. Skulle gissa att det är det som spökar...
Lyxigt att få hem så många rosor på en gång! Ska bli spännande att se i sommar!
Kramar!
Hélena sa…
Tack för tipset! Ska genast testas!
Kram Hélena
Vilken snabb leverans. Spännande med nya sorter. Lycka till med planterandet och hoppas att det löser sig med bloggproblemen. Det verkar vara många nu som har problem med lämna kommentarer. Tråkigt!

Hälsar Åsa
Hélena sa…
Tror du har rätt Anna-Karin! Nu när jag kör med Chrome funkar det!
Tack!
AnnCharlotte sa…
Jag har också Chrome och har inte haft problem nu.....men innan....
Ha det bra :)
Anonym sa…
Så trist det är när Blogger krånglar. Jag har också stött på samma problem men bara någon enstaka gång. Har också Chrome som webbläsare.

Så himla smart det är att man kan handla växter på nätet, och dina rosor ser ju toppenfina ut! Har beställt perenner från Odla.nu och fått små pluggplantor förpackade på det smidigaste sätt snabbt levererade på Posten. Min mamma som bor på landet har beställt mycket mer än jag och hon är helnöjd med samtliga firmor hon beställt av.

Nu önskar jag dig en fin torsdag, själv har jag ett par tuffa dagar framför mig på jobbet men sen är det helg! Kram Hanna
Louise sa…
Åhh, vill också ha mina rosor! Men de kommer idag så jag ska inte gnälla! Chrome fungerar tyvär inte hos mig, då får jag inte tillgång till min egen blogg...

kram louise
Marina sa…
Undrar vad det är som gör att vissa har problem med vissa bloggar. Jag har peppar peppar inte märkt något. Men jag hade problem tidigare, för ett par månader sedan, men sen bytte jag till Chrome som webläsare. Kanske värt att prova om du inte redan har den?

Kram!

Populära inlägg