Vilken helg!

 I fredags när jag kom hem låg det ett kuvert i brevlådan med den underbara texten:Började fundera...jag har inte vunnit någon tävling eller lämnat min adress till någon bloggare som delar ut växter... När jag öppnade låg det en hel massa irisar där i och då kom jag ihåg att jag hade kommenterat hos Veronica med bloggen Sanda Cottage när hon undrade om någon ville ha några knölar. Underbara trädgårdsbloggvärlden som är så generösa. Eftersom jag inte helt har bestämt mig var jag vill ha dessa skönheter och att jag igår skulle iväg på ett nytt fotojobb, brudpar, så satte jag dom i tomatlandet i väntan på ny placering.Idag hittade jag ett mejl från Veronica med bilder på hur irisarna ser ut. Så vackra!


Frågan är bara om de ska få bo i Regnbågsrabatten bland de mörka rosorna....eller om de ska få bo i den rabatten som idag är full med ogräs...Alla dessa beslut som bara är en glädje att få fundera över. Tack Veronica för irisarna och de fina bilderna. Hoppas ni alla har en härlig söndag. 

Kommentarer

Härlig överraskning!
Lena sa…
Så fint med alla fina som finns här i den underbara och generösa bloggvärlden!

Är lite nyfiken på dina bröllopsbilder, kan du få visa någon, tror du?

Kramar

Eva Linnea sa…
Jamenvisst är bloggvärlden fantastisk & hur generös som helst!?!! Vilken färg det var på irirsarna du fick. Jag blir riktigt sugen på att införskaffa några irisar när man ser så´na skönheter.
Kram från Eva Linnea
Vad roligt med en överraskning! Snygga irisar. Vad duktig du är som fotar brudpar, du blir snart en känd bröllopsfotograf:)).
Ha en bra start på veckan.
Kram Maria
Marina sa…
Oj så fina irisar, underbara färger. Visst är bloggvärlden underbar. Tycker att det bevisas gång på gång. Ibland undrar jag bara var dessa fina människor finns i verkliga livet. Hade vi varit lika trevliga om vi mötts i vardagen? Jag menar att nog är vi väl många som kan sucka över kollegor, grannar, släktingar...som inte är så värst trevliga alla gånger. Det känns som att det finns många mindre trevliga människor i verkliga livet men mängder med trevliga i bloggvärlden.

Kramar och du, det där med att fotografera ihop låter som den perfekta drömsysslan. Bara du lovar att lära mig om porträtt för jag vill kunna det också. :)
AnnCharlotte sa…
Så kul med överaskningspost :))
Kram :)
Laila sa…
Härlig överraskning och jag håller med dig om att just trädgårdsbloggvärlden är fantastisk!
Har inte haft tid att medverka i veckans blooming tyvärr. Fullt upp med barnbarnen men det är kärt besvär.
Kram
Nora sa…
Vilka läckra irisar!! Extra roligt när man har fått växter/knölar eller fröer från bloggvänner eller trädgårdsvänner tycker jag, då tänker man även på sina vänner när man är i trädgården:-)
Turid sa…
Nydelige iriser. Det er viktig å spre det glade hagegledebudskapet :)
Finfin mandag til deg.

Populära inlägg