Tack snälla...

...för alla underbara kommentarer och hejarrop efter gårdagens inlägg. Och tack snälla Ann-Carlotte för fröerna till den underbara Claus Dalby vallmon.Titta bara vilket underbart fodral Ann-Charlotte har gjort och så många fröer hon skickade med. Bloggvärlden är verkligen helt magisk. Jag har suktat efter dessa blommor sen jag såg bilderna på Claus blogg för nästan ett år sen.


Nu kommer det härliga dilemmat var jag ska så mina fröer. Det känns som jag har vunnit högsta vinsten, jag känner mig rik.

Kommentarer

Lantloppan sa…
Vilken härlig färg det var på den vallmon. Förstår att du känner dig rik :-)

/Liv
Nora sa…
Den färgen kommer passa jättebra in hos dig!
Kram!
Men wow vilken färg! Ett angenämt problem du har :-)
Malin sa…
Hej
vad sägs om att strö ut frön på lite olika ställen om du inte tänkt att förgro dom. Det största risken är väl att du råkar rensa bort småplantorna av misstag. Sprid riskerna alltså...
I vart fall är färgen galafin.
Kram Malin
Ruben sa…
Roligt med fådda fröer!

Ha det gott!
/Ruben
Väderomslag sa…
Jag förstår att du blev kär i blomman. Den ser helt magisk ut.

//Jenny
Eva Linnea sa…
Jag har sagt det förut, jag säger det igen:
Bloggvärlden är fantastisk!!!!! Den är befolkad med så generösa och härliga människor som bjuder på fröer, sig själva, allehanda tips, superfina bilder etc etc etc etc (i all evighet).
Kram från Eva Linnea
Jag fick också ett vallmobrev med posten idag. Lite frölycka minsann.
Kram Åsa
Jag fick också ett fint kuvert idag:)). Lycka:)). Du kommer nog på vart du ska ha dem, det brukar lösa sig. Angenäma problem:)).
Ha det gott.
Kram Maria
Marina sa…
Underbart att få fröer sådär. Mycket fina vallmo dessutom.

Kram
Ja, den vallmon skulle inte jag heller tacka nej till!
Jag ser fram emot att se ditt/dina bidrag till höstpyntssamlingen, kul att du ville vara med och inspirera!
Ha det fint! /Caroline
Anna-Maria sa…
Väldigt läcker färg! Lyckos!
Veronica sa…
Oj! vad kul! Jag har oxå de vallmofröna som jag har även jag har fått! Jag fick dem av Ruben. Jag vet inte heller riktigt vart jag ska så dem ännu och faktiskt inte heller om jag ska så nu eller i vår!? Vet du vad som är bäst?

Kram
Oj vilken underbar färg det var på vallmon! Roligt när det kommer något annat än räkningar och reklam i brevlådan. hoppas att du hittar ett ställe att så dina fröer. Kram Therese
1906 kvm sa…
Helt fantastiskt fin färg på vallmon! En av mina favorit blommor!

www.1906kvm.blogspot.se
Lena sa…
Visst är det härligt med små gåvor sådär. Jag har också växter som kommer från "Bloggvärlden" och jag ska skicka aklejafröer till Elle i Tyskland. Det är fint att få dela med sig.

Kramar
AnnaHelena sa…
Suck....en så underbar, underbar färg på den vallmon...
Kram // AH
Vivishagerom sa…
Kjempe fine valmuer!

Klem
AnnCharlotte sa…
Hoppas verkligen att fröerna kommer att infria alla förväntningar....men tänk på att de kommer att självså sig väldigt villigt sedan, om du inte plockar bort frökapslarna.....
Kram :)
Lisa sa…
Vad härligt med Claus fina vallmo, den gillar jag skarpt. Fick frön från Claus för några år sedan men de ville inte gro, hoppas du lyckas bättre med dina. Jättefin fröpåse hon gjort också :-)
Lisa/Lisas trädgård
Kul med fröer med posten. Sprid ut dem nu och sen kommer de nog alldeles själva sköta att sprida ut sig i din trädgård:-) de är rätt bar på att vandra runt i en trädgård. kram Sophia

Populära inlägg