Lyx och glädje!

 Att kunna plocka in en bukett underbara blommor är för mig en av livets lyxiga glädjeämnen. 


Att kunna förgylla köket, bordet, hallen och vardagsrummet med små buketter av det som blommar just nu är ren och skär lycka.


En annan sak som har hänt som gör mig glad är att jag kom till final i Annes tävling Favorit i höstträdgården. Jag är placerad i samma grupp som Ruben och Nora så roligt.


Så varför inte surfa in till Moseplassen och rösta på mina ringblommor, Rubens humla, Noras höstanemoner...eller någon annan vacker växt som finns med i finalen. 

Kommentarer

Ruben sa…
Vackert fotograferade buketter. Jag ser att självaste William Shakespeare har fått vara med på ett hörn! (Eller kan det vara Munstead Wood)?

Hoppas alla röstar på oss!!!

Ha det gott!
/Ruben
Vilken romantisk söt bukett!!
Ska rösta på dig, såklart:)).
Ha en fin dag.
Kram Maria
Vilka fina buketter! Jag ska titta in och rösta så klart. Kram Pia
Hans sa…
Här i norr finns snart inga blommor kvar att plocka med in, nattfrost med -4 har satt fart på hösten.
Har just röstat på din bild hos Moseplassen...
Ha det fint.
Berit sa…
Det är härligt att kunna plocka blommor.
Ha en underbar dag!!
Grattis till finalplats, och vilka härliga buketter du har gjort, de kanske också kunde fått en finalplats om de varit med i någon tävling...vem vet.
Ha det bra
Vivian
Anonym sa…
Ja, det är faktiskt höjden av lycka. När jag började med vår trädgård drömde jag om när det skulle finnas så mycket blommor att man kunde gå ut och plocka fångvis av blommor utan att det skulle märkas i rabatterna. Och nu är jag där. Lycka!
Nu ska här röstas!
Kraaaam!
Anna-Maria sa…
Jättesöt bukett! Det är nu som man verkligen kan ta in blommorna för att kunna njuta av dom mer, på sommaren njuter man ute.
AnnaHelena sa…
Underbara, finaste buketterna!
Så här års är det så fint med mycket färg tillsammans! Det blir lite barock-känsla över det. Fint!
Tyvärr tror jag att jag var lite sent ute med röstningen. Jag skulle gå in och rösta på din fina ringblomma, men då var visst tävlingen redan avgjord.
Nåja - den var jättefin i allafall!

Kram kram // AH
Marina sa…
Så fina buketter! Absolut är det vardagslyx med en bukett från egna trädgården och vardagslyx behöver vi nog lite till mans.

Kramar
Lotta sa…
Vilken vacker bukett, jag håller verkligen med om att det skapar så mycket glädje och trevnad att kunna frossa i egenhändigt plockade buketter. Lycka till i finalen!
Kram Lotta

Populära inlägg