En ny doft!

Idag när jag kom hem från jobbet möttes jag av en ny rosdoft när jag klev innanför grinden. Eglantyne och William Shakespeare har tagit nya tag och slagit ut.


Otroligt vad två nya rosor kan få en hel trädgård att dofta. Ett stilla regn började precis när vi kom innanför dörrarna samtidigt som solen sken. Ett, för F, nytt fenomen syntes på himlen.


Det är inte klokt vad vackert det är ute och vad mycket fint det finns att njuta av. Imorgon bär det av till Häringe slott och en ny duvning i rektorsutbildningen, den här gången med temat: Ekonomi/marknadsstyrning - kort och gott! Spännande!

Kommentarer

Törnrosa sa…
Så vackra foton du tagit på dina två skönheter. Men inte doftar min William S speciellt starkt, inte. Ska nog ta mig ett prat med honom...
Hej från Törnrosa
Din Eglantyne är som en dröm:). Min har inte blommat så bra i sommar. Men lite doft har jag fått. Härligt med regnbågen.
Ha en fin dag på Häringe slott.
Kram Maria
Anonym sa…
Eglantyne är helt fantastisk! Kul att hon äntligen blommar. Prova att ta in en blomma. Doften täcker ett helt rum. :)
Kramar!
Inger sa…
Så vackert, både rosor och regnbåge!
Kram
Ruben sa…
Va!!! Jag skrev ju en kommentar igår kväll, den är borta. Måste ha sliddrat på knapparna, eller också var det något fel, du brukar ju ha fler kommentarer än så här.
Hur som helst blir jag väldigt intresserad av din väldoftande ros, 'Eglantyne'. Den blir en stark kandidat om det blir nya roseninköp.
Fantastisk regnbåge. Fick ett foto taget i Nacka över nätet, så jag vet inte om det kanske bara var ni söder om stan som kunde se den.

Ha det gott!
/Ruben
Marit sa…
Så mange flotte roser du har! :-)
Lena sa…
Hoppas du haft en spännande och rolig dag idag!

Grattis till finalplatsen, jag håller tummar för att du vinner (det behöver jag nog inte, det går säkert bra ändå).

Kramar

Populära inlägg