Gräva är bra terapi!

Fredagsmys efter första jobbveckan! Och vilken arbetsvecka! Det är verkligen så kul att vara tillbaka men vi har en hel del att bita i det här året. Bra är det då att man har en trädgård som man kan gå loss på efter det att F har somnat. Ikväll hann jag med 1 1/2 timme innan det blev för mörkt.
Vita rabatten fick lite lammöron och i Regnbågsrabatten breddade jag och fick rosen Stockholm i jorden. Nu har hon slagit ut sina blommor och vilken härlig doft hon har. Det doftar verkligen citrus, läckert.

Kommentarer

Håller med om att grävning är som terapi ibland! Hoppas allt löser sig till det bästa på ditt jobb. Fint bildkollage du gjort. Gillar verkligen färgerna nu i sensommarskymningen.
Maria
Leif sa…
Du får inteskriva så att dina arbetskamrater kan läsa om att dom är jobbiga. Jag förstår dig men det kan misstolkas.
Hélena sa…
Tack för din omtanke men jag går inte in på detaljer eftersom jag inte vill lämna ut någon. En konflikt är en konflikt och det är bara de som är inblande som kan diskutera den. Blir någon blir arg för att jag skriver att det är skönt att gräva i trädgården när jag behöver pysa så säger det mer om den personen än om mig. :-)
Lena sa…
Blir ju lite nyfiken inom vilken bransch du är chef!

Så skönt att kunna ta ut lite ilska i trädgården- inte för inte att man ibland ordinerar trädgårdsarbete från läkarhåll :) !

Hoppas helgen ändå blir bra, att du kan vila och få nya krafter för att hantera knepiga medarbetare!

Lena
Marina sa…
Det hörs att du behövde tid med grävning. Det är faktiskt vetenskapligt konstaterat att grävning fungerar för att få ut aggressioner bla. Jag har föreläst om sådant så fortsätt du att jobba i trädgården efter jobbet om du har tid. Det funkar!

Kram!
Margot sa…
Låter som en jobbig situation, hoppas det löser sig till det bästa! Visst är det härligt med en trädgård, den har man stor nytta av på många sätt och vis! Fint bildcollage, ser så fint ut i din rabatt!
Ha det gott!
Kram Margot
Gela sa…
Hej du hittade in hit nyss, instämmer i det du skriver att gräva är terapi!!! Fin blogg du har. Ha en fin lördag kväll/Gela
Anonym sa…
Gräva är den bästa terapin! Det låter superjobbigt det där. Och jag känner igen mig, ja vi har kanske liknande behov av att gräva loss? Fin blev din rabatt, och skönt känns det efteråt, eller hur?

Och du, tack igen för Picasa-inspirationen - jag är fast! Kan tipsa om Pinterest om du vill ha nåt annat att fastna i. Bra att ha nåt att kunna nörda loss i sen när trädgården ligger i vintervila... ;) Kramar från Hanna

Populära inlägg