Varm sommardag och hösttecken!

Idag har det varit varmt och skönt. Nästan lite svettigt, precis som en sommardag. Samtidigt kan jag inte ignorera hösttecknen som börjar visa sig... Som det faktum att eken har börjat släppa små kvistar med blad och sina ekollon.


Men lite sommarvärme nu kommer nog att göra susen för rosorna. Crown Princess Magret är redan på gång och blommar om. Jag och F är ensamma hemma hela helgen. H är i Prag. Så jag tror banne mig att helgen får gå i trädgårdens tecken. Ska nog sätta oss på tåget imorgon förmiddag och åka till Ulriksdal för att fylla på rabatterna.


Vem vet, kanske det blir lite surfande på kvällarna med lite rosinköp och knölinköp. Det är ju ändå lönhelg!Tack alla söta, rara för era kommentarer. Det värmer! Var rädda om er allihop!


Kommentarer

AnnaHelena sa…
Det låter som att du kommer att ha en alldeles underbar helg! Och så fina dina rosor på bilderna är!
Ja, även om dagarna är varma och soliga, så är det ändå höstigt på något sätt. Det blir så mörkt så tidigt om kvällarna, och färgerna är så mättade och djupa. Så nog är den riktiga sommaren förbi allt.
Men en härlig helg kan man ju ha för det! Önskar dig en sån!

Kram // AH
Min yngsta son kom stolt hem med några ekollon idag. Ett hösttecken även om det just nu är varmt och kvavt ute. Mysigt tycker jag.

Hälsar Åsa
Härlig helg på gång alltså :-)) Åh, så kul att få åka till Ulriksdal. Vad vacker den är Crown Princess Magret är. En ros jag har sneglat på lite ett tag.

Självklart får du låna bilderna - vad kul!

Ha nu en fantastisk helg!!
Kram, kram
Charlotte
Otroligt skönt med 25-26 grader som vi haft idag, men väldigt fuktigt också. En kontrast mot tidigare i veckan då det var lite krispiga höstkänningar.
Vilken mysig helg ni två ska ha! Hoppas du hittar något fint i växtväg som du vill ha.
Så fin din Crown Princess M är! Mina blommar inte alls just nu.
Maria
Lena sa…
Vill också till Ulriksdal, men har ingen tid för det i helgen!
Hoppas du hittar något fint!

Kramar/ Lena
Louise sa…
åh vad fin rosen är! Så glad att jag blev rekommenderad den i somras på Flora Linea. Planterade den för bara några veckor sedan och nu har den fullt med knoppar. Otroligt fin på dina bilder!

kram louise

Populära inlägg